1. خانه
  2. /
  3. کتاب زیباتری از جنون

کتاب زیباتری از جنون

3.3 از 1 رأی

کتاب زیباتری از جنون

زندگی و شعر اسماعیل شاهرودی (چهره های شعر معاصر ایران)
Ziba-tari Az Jonoun
انتشارات: نشر ثالث
ناموجود
45000
معرفی کتاب زیباتری از جنون
اسماعیل شاهرودی (1304ـ 1360) با تخلص «آینده» از نخستین پیروان نیما بود که از همان ابتدای کار خود به جریان شعر نو پیوست.
براهنی درباره اش چنین می نویسد:
«به خاطر داشته باشید که آینده مدام یک شاعر متعهد است، ولی این حس پوچی را به چه حسابی می توانید بگذارید؟ این را فقط به حساب شعر و جنون شاعرانه بگذارید. آینده می خواهد به آن سوی افق ماده دست یابد و می کوشد به آن سوی امکانات فعلی زبان هم تجاوز بکند و به همین دلیل می کوشد معجزه را به مضحکه درآمیزد و شگفتی و حیرانی را در کنار خنده و طنز قرار دهد.»
در این کتاب مصور و رنگی شش سروده به طبع رسیده است.این سروده ها که مضامین متنوعی دارد ذیل این عناوین سامان یافته است: "مثل گل و شاپرک"، "مهربانی"، "قالی زیبای من!"، "فصل تلاش"، "عصای دست بابا" و "دو تا ماهی زیبا".
درباره علی باباچاهی
درباره علی باباچاهی
“علی باباچاهی” شاعر، نویسنده و پژوهشگر معاصر ایرانی، در ۲۰ آبان سال ۱۳۲۱ خورشیدی در کنگان استان بوشهر به دنیا آمد. او دوره‌ی دبستان و دبیرستان را در بوشهر گذراند. در دوره اول متوسطه، به شعر و ادبیات علاقه‌مند شد. در مسابقه ادبی دانش‌آموزی دبیرستان‌های بوشهر و سپس شیراز رتبه اول را به دست آورد. در این دوره شعرهایش در مجلات تهران، با نام مستعار «ع.فریاد» چاپ می‌شد. اما وقتی یکی از شعرهای این شاعر در مجله امید ایران به عنوان «بهترین شعر هفته» به چاپ رسید، شعرهایش را به امضای خودش در مجلات چاپ کرد.
پس از اتمام دوره دبیرستان در بوشهر، حدود سال ۴۰ ـ ۳۹ به دانشکده ادبیات شیراز راه یافت. باباچاهی در این سال‌ها به اتفاق چند تن از دانشجویان، جلساتی ادبی در دانشکده ادبیات شیراز برگزار کرد.
او حدود سال ۱۳۴۵، وارد آموزش و پرورش شد و مدت ۱۸ سال در بوشهر به تدریس ادبیات مشغول شد که بعد از انقلاب در سال ۱۳۶۲ به اجبار بازنشسته شد و اکنون به همراه همسرش “فرخنده بختیاری” و دو فرزندش “غزل” و “بهرنگ” ساکن کرج است.
باباچاهی همواره به عنوان یک ژورنالیست در فضای مطبوعات کشور فعال بوده است و در سال‌های قبل از انقلاب، در مجلات و جنگ‌های معتبر ادبی همکاری مستمر داشت. وی در این سالیان در کنار انتشار مجموعه شعرهای خود، به طرح «شعر پسانیمایی» پرداخت و بعداً به طور گسترده‌تری «شعر در وضعیت دیگر» را مطرح ساخت که بحث‌های زیادی را دامن زد.
در تابستان سال ۱۳۹۰ فیلم مستندی با عنوان “این قیافهٔ مشکوک” پیرامون شعر و حیات شعری علی باباچاهی به طراحی و کارگردانی “وحید علیزاده رزّازی” ساخته شد. همچنین مستندی با نام  “این هم یک شوخی بود” از زندگی و شعر علی باباچاهی در ۱۳۹۳ به کارگردانی “محسن موسوی میرکلایی” تهیه شده است.
دسته بندی های کتاب زیباتری از جنون
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب زیباتری از جنون" ثبت می‌کند