1. خانه
  2. /
  3. کتاب سیرت فروغی

کتاب سیرت فروغی

4.5 از 1 رأی

کتاب سیرت فروغی

Sirat-e Foroughi
انتشارات: ماهریس
٪15
200000
170000
معرفی کتاب سیرت فروغی
این کتاب نگاهی دارد به عملکرد و زندگی یکی از سیاستمداران و روشنفکران نام آشنای ایرانی، محمد علی فروغی، که به بررسی شرایطی که فروغی در آن رشد کرد، اقداماتی که به عنوان یکی از افراد حکومتی از جانب او صورت گرفت و شخصیت، گفتار و منش وی می پردازد تا تصویری حقیقی به دور از حب و بغض از این شخصیت ارائه کند و چهره اش را آن گونه که بود به نمایش بگذارد.
درباره ناصرالدین پروین
درباره ناصرالدین پروین
ناصرالدین پروین (متولد ۱۳۲۴ خ در تهران)، پژوهشگر تاریخ معاصر و فضای فرهنگی ایرانی است که به عنوان وسیله اصلی پژوهش در این باره، به تاریخ روزنامه نگاری فارسی می‌پردازد. وی، دانش آموخته رشته روزنامه نگاری دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران است. پروین در سالهای دانشجویی لیسانس که به سال 1349 خ خاتمه یافت، رییس روابط عمومی کشتیرانی ملی آریا (کشتیرانی جمهوری اسلامی بعدی) و همکار تلویزیون ملی ایران بود. پس از فارغ‌التحصیلی، به استخدام سازمان تلویزیون ملی (که بعدها رادیو هم بدان افزوده شد) درآمد و سمتهای مختلفی همچون سردبیری اخبار داخلی و مسئولیت رادیو تلویزیون خراسان را برعهده داشت. سرانجام، عضو هیئت علمی مدرسه عالی رادیو تلویزیون و سینما (دانشکده صدا و سیمای بعدی) شد و به تدریس (جامعه شناسی ارتباطی، خبر تلویزیونی، تاریخ فرهنگ ایران) پرداخت. پروین در مسیر پژوهش خود، با دایرة المعارف ها و نشریه‌های علمی داخل ایران و بیرون از کشور نیز همکاریهای گسترده داشته است.

دسته بندی های کتاب سیرت فروغی
نظر کاربران در مورد "کتاب سیرت فروغی"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

از نوشته‌های ناصرالدین پروین در کتاب: چون اگر و مگر‌های تاریخ را به کنار بگذاریم، می‌بینیم که محمدعلی فروغی تا سی سالگی، زیر سایه‌ی پدری بر آمد که خود زیر سایه‌ی خدا (ظل الله) به تامین معاش مشغول بود. وی، علاوه بر استفاده از مزیت‌های اعیانی و دیوانی پدر و نان سانسورها و مداحی‌های او را خوردن، به مدرسه دارالفنون راه یافت. سپس، پدرش او را در اداره ای که ریاستش را برعهده داشت استخدام کرد. بعد، در همان مدرسه‌ی سیاسی که پدر ریاست می‌کرد به تدریس پرداخت و آنگاه، در مدرسه جانشین پدر شد و سرانجام لقب‌های او را هم به میراث برد. مسیر زندگی کسی که برخی می‌کوشند او را «گزیده» یا «سرآمد» یا «نخبه ی» روشنفکری ایران معرفی کنند چنین بود.

1402/08/11 | توسطاسماعیل رشنو
1
|

علیرغم ادعا در اول کتاب، متاسفانه نویسنده کاملاً یکطرفه و حتی با استفاده از کلمات توهین آمیز و تحقیر کننده، تمام زندگی و آثار محمدعلی فروغی و پدرش را به باد نقد غیرمنصفانه و حتی استهزا گرفته است و برای این منظور از هیچ نظر تحقیرآمیزی چشم پوشی نکرده است. این روش نقادی از یک استاد دانشگاه بعید است.

1400/12/06 | توسطاحمد مافی
3
|

علیرغم ادعا در اول کتاب، متاسفانه نویسنده کاملاً یکطرفه و حتی با استفاده از کلمات توهین آمیز و تحقیر کننده، تمام زندگی و آثار محمد فروغی و پدرش را به باد نقد غیرمنصفانه و حتی استهزا گرفته است و برای این منظور از هیچ نظر تحقیرآمیزی چشم پوشی نکرده است. این روش نقادی از یک استاد دانشگاه بعید است.

1400/12/06 | توسطاحمد مافی
4
|