با اجاره کردن سالن گراند هتل ( معروفترین و شیکترین هتل آن دورهی تهران) و تبدیل آن به سینما، ایده هایی تازه با خود آورد که تحولی در سالنهای سینما ایجاد کرد.
کتاب شامل عکس هایی از افراد و فیلمهای تاثیر گذار هست.خواندن این کتاب نه تنها برای نوجوانان بلکه برای بزرگسالان نیز آگاهی بخش هست. بخشی از کتاب: پس از این که استبداد صغیر به پایان رسید، اردشیرخان که در سفرش به پاریس یک دستگاه نمایش با خودش آورده بود، سالنی را در خیابان فردوسی کنونی تاسیس کرد. در همین زمان ژرژ اسماعیل، معروف به میرزای قفقازی هم سالن سینما دایر کرده بود. چند سال بعد، در حالی که در تهران چهار پنج سینما فعالیت میکردند، علی وکیلی که در بغداد با سینما آشنا شده بود به تهران بازگشت و
این کتاب با 12 فصل با ماجرای اولین خرید دوربین فیلمبرداری توسط مظفرالدین شاه و تاسیس اولین سینما در خیابان لاله زار توسط میرزا ابراهیم صحاف باشی شروع میشه.در فصول مختلف درباره اولین فیلمهای ایرانی و تاثیر انقلاب، سینمای کودک و نوجوان، سیمای زنانه و غیره ادامه پیدا میکنه.کتاب در 117 صفحه اطلاعات مفید و جامعی درباره کلیت سینمای ایران به مخاطب میده و جهت آشنایی مقدماتی بسیار مفیده.