1. خانه
  2. /
  3. کتاب حسنی و سه بزغاله

کتاب حسنی و سه بزغاله

3.9 از 1 رأی

کتاب حسنی و سه بزغاله

Hassani and three goats
انتشارات: گزارش
ناموجود
5000
معرفی کتاب حسنی و سه بزغاله
بارها قصه حسنی نگو یه دسته گل رو که توی ده شلمرود اتفاق میافته برایش زمزمه کردید و اشتیاق کودکتان برای شنیدن کل داستان بارها شما رو به این فکر انداخته که " این کتاب را از کجا پیدا کنم!!!" این قصه زیبا و بقیه قصه ها، از آثار ماندگار استاد منوچهر احترامی، از قدیمی ترین نویسندگان ادبیات کودک و نوجوان است، که مجموعهٔ کارهای «حسنی نگو یه دسته گل» او از دههٔ ۶۰ تا امروز، با مجموع تیراژ چندمیلیونی همچنان یکی از محبوب ترین کتاب های کودکان به شمار می رود. و ایشان سال ها به عنوان طنزنویس با نشریات مختلف همکاری داشت و طی چندسال گذشته اغلب آثارشان را در مجله گل آقا به مدیریت کیومرث صابری فومنی (گل آقا) چاپ می کردند. استاد احترامی در روز چهارشنبه، ۲۳ بهمن ۱۳۸۷ بر اثر نارسایی قلبی، در یکی از بیمارستان های تهران درگذشت.
درباره منوچهر احترامی
درباره منوچهر احترامی
منوچهر احترامی (تولد ۱۶ تیر ۱۳۲۰ تهران – مرگ ۲۳ بهمن ۱۳۸۷ تهران) طنزپرداز از قدیمی‌ترین نویسندگان ادبیات کودک و نوجوان بود، که مجموعهٔ کارهای «حسنی نگو یه دسته‌گل» او از دههٔ ۶۰ تا امروز، با مجموع تیراژ چندمیلیونی همچنان یکی از محبوب‌ترین کتاب‌های کودکان به‌شمار می‌رود.
احترامی در مدارس مروی و دارالفنون دوران تحصیل را طی کرد و از دانشکدهٔ حقوق دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شد. وی سال‌ها به عنوان طنزنویس با نشریات مختلف همکاری داشت و طی چند سال گذشته اغلب آثارش را در مجله گل‌آقا به مدیریت کیومرث صابری فومنی (گل آقا) چاپ می‌کرد. وی طنزنویسی را به‌طور جدی از سال ۱۳۳۷ با مجله توفیق آغاز کرد و با مطبوعات دیگر و نیز رادیو و تلویزیون هم همکاری داشت. امضاهای مستعاری همچون «م. پسرخاله» و «الف ـ اینکاره» از امضاهای اوست.
احترامی مجموعه‌ای از این آثار را درکتاب «جامع الحکایات» منتشر کرد و چاپ بخشی از داستان‌های طنزش را در مجموعه «بچه‌ها، من هم بازی» تدارک دید. منوچهر احترامی در دوران حیاتش بیش از پنجاه عنوان کتاب برای کودکان نوشته و منتشر کرد که «حسنی نگو یه دسته گل»، «خروس نگو یه ساعت»، «خرس وکوزه عسل» و «دزده و مرغ فلفلی» از آن جمله‌اند. وی کارمند و بازنشسته مرکز آمار ایران بود. وی در روز چهارشنبه، ۲۳ بهمن ۱۳۸۷ بر اثر نارسایی قلبی، در یکی از بیمارستان‌های تهران درگذشت و در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
مقالات مرتبط با کتاب حسنی و سه بزغاله
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب حسنی و سه بزغاله"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

سلام نمیشه این کتاب‌ها با همون تصویرگری‌های قدیمی چاپ بشن؟

1402/02/22 | توسطفهیمه محبتی - کاربر سایت
2
|

کتاب خوبی است عالی عالی عالی عالی

1399/11/07 | توسطعلی اصغر حسینی - کاربر سایت
0
|