"ناقوس ها به صدا در می آیند" اثری است به قلم "ابراهیم حسن بیگی" که در آن به سراغ یکی از جذابترین سوژههای داستاننویسی آیینی و مذهبی رفته است. داستان درباره یک کشیش مسیحی است که در مسکوی روسیه زندگی میکند و نمیداند که علاقه منحصر به فردش به دستنوشتههای عتیقه، او را در چه ورطهای میاندازد و مسیر زندگیاش را تا چه اندازه دگرگون میکند. "ناقوس ها به صدا در می آیند" نوشتهی "ابراهیم حسن بیگی"، روایتی از عشق و ارادت مردی مسیحی به حضرت علی (ع) است که به تدریج با آثار و اندیشههای ایشان آشنا شده و پس از آن زندگی خود را به گونهای دیگر سپری میکند.
داستان از آنجا شروع می شود که میخائیل ایوانف با رستم رحمانوف، که یک مرد مسلمان تاجیک است، آشنا میشود و از او یک کتاب خطی تاریخی میگیرد که بتواند آن را به طور کامل مطالعه کند. پس از خواندن کتاب، او متوجه میشود که اثر، همان نهج البلاغه امیرالمومنین علی (ع) است و حالا بسیار مشتاق و کنکجاو است تا مطالعهی آن را به پایان برساند. اما قتل مرد تاجیک، چرخشی در داستان ایجاد میکند و او برای زنده ماندن، مجبور است به لبنان بگریزد و اندکی در آنجا سر کند.
"ناقوس ها به صدا در می آیند" روایتی است جذاب از شخصیت بزرگواری به نام علی بن ابیطالب (ع) که قطرهای از دریای اندیشه، کلام و زندگی آن حضرت را در قالب یک قصه گنجانده و حتی به بررسی مولفههای سیاسی و معنوی شخصیت حضرت علی (ع) میپردازد. این داستان پیوند میان مسیحیان و مسلمانان را عمیقتر میکند و همه اینها نتیجهی استعداد انکارناپذیر "ابراهیم حسن بیگی" در خلق اثری فراتر از یک داستان به نام "ناقوس ها به صدا در می آیند" میباشد.
کتاب ناقوس ها به صدا در می آیند