1. خانه
  2. /
  3. کتاب اعترافات آگوستین قدیس

کتاب اعترافات آگوستین قدیس

3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.38 از 4 رأی

کتاب اعترافات آگوستین قدیس

Les Confessions
٪15
480000
408000
5 از 4 رأی

کتاب اعترافات

قدیس آگوستین
Les Confessions
انتشارات: سهروردی
ناموجود
200000
4.5 از 2 رأی

کتاب اعترافات یک گناهکار

Les Confessions
انتشارات: روزگار
ناموجود
25000
معرفی کتاب اعترافات آگوستین قدیس
اعترافات اثری از زندگینامه سنت آگوستین از است که شامل 13 بخش است که بین سالهای 397 تا 400 میلادی به زبان لاتین نوشته شده است. در این کار ، جوانان گناهکار سنت آگوستین و گرایش او به مسیحیت بیان شده است. ترجمه های مدرن انگلیسی آن بعضا با عنوان اعترافات سنت آگوستین منتشر می شود تا کتاب را از کتابهای دیگر با عناوین مشابه متمایز کند. عنوان اصلی آن «اعترافات در سیزده کتاب» بود.

اعترافات به طور کلی یکی از مهمترین متون آگوستین در نظر گرفته می شود. به طور گسترده ای به عنوان اولین زندگینامه مسیحیان غربی که تاکنون نوشته شده است دیده می شود (اوید این ژانر را در ابتدای قرن اول میلادی با Tristia خود اختراع کرده بود) ، و الگوی تأثیرگذاری برای نویسندگان مسیحی در سراسر قرون وسطی بود. پروفسور هنری چادویک نوشت که اعترافات "همیشه در میان شاهکارهای بزرگ ادبیات غرب قرار می گیرد".
این اثر زندگینامه کاملی نیست ، زیرا در اوایل دهه 40 سنت آگوستین نوشته شده است و او مدتها بعد زندگی کرد و اثر مهم دیگری به نام "شهر خدا" را تولید کرد. همچنین باید گفت که این یک اثر کلامی قابل توجه است که شامل مراقبه های معنوی و بینش است.
درباره آگوستین قدیس
درباره آگوستین قدیس
آگوستین معروف به آگوستین قدیس زاده ی 13 نوامبر 354 و درگذشته ی 28 اوت 430 ، از تأثیرگذارترین فیلسوفان و اندیشمندان مسیحیت در دوران باستان و اوایل قرون وسطی محسوب می‌گردد. او از شکل دهندگان سنت مسیحی غربی (کاتولیک و پروتستان) به حساب می‌آید. وی از قوم بربر در شمال آفریقا بود و در شهر تاگاسته یا سوق اهراس در ایالت رومی نومیدیه واقع در الجزایر کنونی متولد گردید. او از یک مادر مسیحی و پدر مشرک به دنیا آمد. در طفولیت و جوانی در آموزشگاهی به تحصیل پرداخت که دروسش سنگین و معلمانش فوق‌العاده سختگیر بودند. او مدتی در کارتاژ زندگی کرد و در این شهر بود که غرق در لذات دنیوی گردید و قسمت اعظم اوقات خود را صرف لهو و لعب می‌کرد. بعد به رم رفت و چندی در این شهر به تدریس پرداخت. از رم به میلان مسافرت کرد و در این شهر بود که رسماً مسیحی شد و سرانجام در سلک کشیشان درآمد. آگوستین در آغاز جوانی نه علاقه‌ای به دین داشت و نه فلسفه، و تمام اوقات خود را صرف مطالعه آثار ادبی می‌نمود، ولی پس از مطالعه آثار سیسرون به شدت به فلسفه علاقه‌مند گردید.

دسته بندی های کتاب اعترافات آگوستین قدیس
قسمت هایی از کتاب اعترافات آگوستین قدیس

کسی هست که بتواند از عهده شکر وثنای خداوندگار برآید؟ چه شکوهمند است قدرت او! چه بی پایان و غیرقابل درک است حکمت او! خداوندا، آدمی یکی از آفریده های توست و طبیعتش مایل به پرستش تو. او بار سنگین مرگ را بر دوش می کشد، که نشانه ای است از معصیت خویش، تا همیشه در یاد داشته باشد که تو غرور و تکبرش را تاب نمی آوری. و با این وجود، از آن جا که او جزئی از مخلوقات توست، شوق ستایش تو را در سر دارد. اندیشه ی تو چنان در اعماق وجودش خانه نموده که راضی نمی شود مگر به ستایش تو، زیرا تو ما را از بهر خود پرداخته ای و قلوب مان روی آرامش نمی بینند تا آن گاه که در تو آرامش یابند.

من تو را خداوندگار آسمان ها و زمین، از بدو حیاتم و دوران طفولیتی که اکنون چیزی از آن در یاد ندارم، تکریم و ستایش کرده ام. اما اراده ی تو بر این قرار گرفته که آدمی بتواند پیشینه ی خویش را در آینه ی وجود دیگری کنکاش کند و برای شناخت بسیاری از مراحل حیاتش به گواه زبانی ضعیف تکیه نماید. در نهایت چندان بودم و زیستم تا مرحله ی نخست طفولیتم به سرآمد و حتی در آن حال نیز در پی یافتن نشانه هایی بودم تا به یاری آن ها احساساتم را برای دیگران بازگویم.

مقالات مرتبط با کتاب اعترافات آگوستین قدیس
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب اعترافات آگوستین قدیس"
6 نظر تا این لحظه ثبت شده است

تجدید چاپ شده.

1403/09/13 | توسطهیوم - کاربر سایت
2
|

بسیار عالی بود 🙏

1403/04/22 | توسطکاربر سایت
0
|

افسانه نجاتی بهترین ترجمه است. از فرانسوی ترجمه شده که نسبت به انگلیسی به اصل لاتین نزدیک‌تره.

1402/08/18 | توسطAlireza Asadi
0
|

ظاهراً اسم اصلی کتاب "اعترافات" یا "اعترافات آگوستین" هست، اما نمی‌دونم چرا مترجمان ایرانی اصرار دارن بعضاً عنوان کتاب رو به سلیقه خودشون ترجمه کنن. "اعترافات یک گناهکار" چیه آخه؟! بعد چجوریه ترجمه خانم خسروی ۹۶ صفحه ست ولی دوتای دیگه بالای ۴۰۰ صفحه؟ ://

1402/04/25 | توسطداکتر - کاربر سایت
7
|

دوستان کدام ترجمه بهتر است افسانه نجاتی یا سایه میثمی ؟

1401/11/10 | توسطکاربر سایت
4
|
پاسخ ها

هر دو ترجمه میثمی و نجاتی رو میتونید با خیال راحت تهیه کنید.‌من هر دو ترجمه رو دارم و در مقایسه ای که انجام دادم به این نتیجه رسیدم؛ ولی اگه بخوام از این دو یکی را انتخاب کنم، گزینه من سایه میثمی است که توسط مصطفی ملکیان ویرایش شده.

1402/08/24|توسطعباس نجفی
2

کتابش را دوست داشتم. دیدگاه متفاوتی از دین مسیحیت به انسان می‌دهد. ضمنا کمک به درک بهتر تفاوت شریعت و طریقت می‌کند.

1401/07/04 | توسطاحمد ربیعی
2
|