کتاب ببین و بگو

See and say
تفاوت ها (کتابهای گردو 2)
کد کتاب : 33359
شابک : 978-6009890866
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 64
سال انتشار شمسی : 1403
سال انتشار میلادی : 2020
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 6
زودترین زمان ارسال : 26 آذر

معرفی کتاب ببین و بگو اثر سارا مطلوب

"ببین و بگو" از مجموعه ی کتاب های گردو، اثری است از "سارا مطلوب" که در شصت و چهار صفحه توسط نشر مهرسا به چاپ رسیده و در اختیار مخاطبین کودک قرار گرفته است.
این کتاب شامل داستانک هایی است که "سارا مطلوب" آن ها را به رشته ی تحریر درآورده و "زهرا‌السادات رضوی" کار ویراستاری شان را بر عهده داشته است. داستانک های کتاب "ببین و بگو"، نقاشی های زیبایی را نیز به همراه دارند که "الهام اسلامی ‌اشلقی"، تصویرگری این نقاشی ها را به انجام رسانده است.
کتاب "ببین و بگو" که جلد دوم از مجموعه ی کتاب های گردو بوده و متعلق به گروه سنی الف و ب می باشد، اثری است که در آن کودک با پیدا کردن تفاوت میان دو تصویر، هوش دیداری و حل مساله ی خود را تقویت می کند. این تمرین، که نوعی ورزش برای پرورش مغز به حساب می آید، سبب ارتقای عملکرد بخش های مختلفی از مغز می شود که عمده ترین آن، حافظه ی کاری دیداری است. این حافظه، همان بخشی از مغز است که ما اجازه می دهد تا اطلاعات تصویری محدودی را برای بازه ی زمانی کوتاه، در ذهن خود به طور فعال حفظ کنیم. هنگامی که ما به یک تصویر می نگریم و بعد به صفحه ی بعد می رویم، آنچه به ما کمک می کند تا اطلاعات مربوط به صفحه ی قبل را در ذهن خود حفط کنیم، همین حافظه ی کاری دیداری است و سپس این امکان را برای ما فراهم می کند تا اطلاعات پیشین را با اطلاعات جدید دریافتی مقایسه کنیم و تفاوت های آن را تشخیص دهیم. کتاب "ببین و بگو" از "سارا مطلوب"، چنین عملکردی را در ذهن کودک تقویت می کند.

کتاب ببین و بگو

قسمت هایی از کتاب ببین و بگو (لذت متن)
از متن پشت جلد کتاب: «کتاب های گردو» از مجموعه ی باشگاه مغز کودکان، مجموعه ای هدفمند است که تمرین هایی ساده و جذاب برای کودکان سه سال به بالا ارائه می دهد تا ضمن سرگرمی، بازی و رنگ آمیزی، عملکردهای مغزی آنان را نیز تقویت کند. برای استفاده از این کتاب ها به ترتیب خاصی نیاز نیست و می توان با هر کتابی که کودک رغبت بیشتری به آن نشان می دهد، آغاز کرد. ابزار مورد استفاده، یک مداد سیاه و چند مدادرنگی است. استمرار حل چنین تمریناتی در طول زمان، تاثیری قابل ملاحظه در بهبود و فعالسازی عملکردهای مغزی کودکان مانند توجه و تمرکز، حافظه و مهارت های بصری فضایی خواهد داشت و چه صحنه ای خوشایندتر از کودکی هوشمند که بازی می کند، می خندد و یاد می گیرد...