شاید برای خیلی از بچهها پیش بیاید که موقع بازی، زمان و ساعت از دستشان در برود، شاید هر چقدر هم سعی کنند حواسشان را جمع کنند، باز هم نشود و غرق بازی شوند. گوفی هم یکی از همین بچههاست که یک روز وقتی غرق بازی است، صدای ریننننننگ رینننننننگ بلندی، حواسش را پرت میکند. او و همبازیهایش بازی را قطع میکنند تا ببینند چه خبر شده است. آنها میفهمند این صدای یک ساعت شماطهدار است که از توی کیف گوفی دارد، زنگ میزند! بچهها میخندند و به گوفی میگویند: «هی گوفی نکند این ساعت را مادرت توی کیفت گذاشته تا یادت بیندازد که برگردی خانه!» گوفی در حالی که از خجالت سرخ شده است میگوید: «نه! اینطور نیست.»
«او هیچوقت نمیدانست ساعت چند است» کتابی است با شانزده داستان کوتاه و مناسب بچههای بین ۷ تا ۱۲ سال. «خوک خال خال سبز»، «در ایستگاه اتوبوس»، «پسری که لگد میزد»، «کار من نبود» و... برخی از داستانهای این مجموعه هستند.
این مجموعه داستان را انید بلایتون، نویسنده انگلیسی، نوشته است. ویژگی داستانها مصور بودن و کوتاهی آنهاست. بخصوص کوتاهی داستانها، برای بچههایی که فرصت و فراغت خواندن داستانهای طولانی را ندارند، مناسب است. فضای داستانها پر از شیطنتهای کودکانه است، از پسربچهای به نام رولی گرفته که وسط بازی توپش درست میافتد توی باغ آقای شاوتر، آن هم درست روی سر خود شاوتر، در لحظهای که او در صندلی خود به خواب عمیقی فرو رفته است، تا ماجرای کلیک و اسنیپ، دو تا جن بدجنس که از دکه خانم اسلیپی شیرینی میدزدند و فکر میکنند هیچ کس آنها را ندیده اما ....
انید بلایتون، به بازنویسی قصههای فولکلور و نوشتن داستان برای بچهها معروف است. داستانهای خانم بلایتون پر از بچههای ماجراجوست. «مدرسه مالوروی» و «شیطونترین دختر مدرسه» از معروفترین کارهای اوست. بلایتون یکی از پرفروشترین نویسندگان ادبیات کودک در دنیاست که آثارش به زبانهای مختلف بارها ترجمه شده است.
خوک خال خال سبز، یکی از داستانهایی است که در مجموعۀ «او هیچ وقت نمیدانست ساعت چند است» آمده است. این داستان دربارۀ خوک صورتی رنگی است که به چشم همه زشت و بدشکل و بدقیافه است. بدنش چاق است و خال خالهای سبز دارد. این خوک صورتی با خال خالهای سبز، قلک خانم لاودی پیر است. لوسی، دختر بچهای است که هر وقت همراه مادرش به خانۀ خانم لاودی میرود، همهاش به این فکر میکند که کاش خانم لاودی این خوک زشت مسخره صورتی را نداشت. تا اینکه....
تمام داستانهای کتاب «او هیچ وقت نمیدانست ساعت چند است»، با وجود کوتاهی و روایتهایی از ماجراجوییها و شیطنتهای دنیای بچهها، پر از نکات جالب و قابل تامل هستند. از نکات خوب دیگر کتاب، تصویری بودن داستانهاست و همین برای بچهها جذابیت بیشتری به همراه دارد. بخصوص بچههایی که تازه میخواهند با کتاب و کتابخوانی مانوس شوند.
کتاب او هیچ وقت نمی دانست ساعت چند است