1. خانه
  2. /
  3. کتاب غریبه بزرگ

کتاب غریبه بزرگ

نویسنده: محمد عبدی
5 از 1 رأی

کتاب غریبه بزرگ

(زندگی و آثار بهرام بیضایی)
Gharibe-ye Bozorg
انتشارات: نشر ثالث
٪15
250000
212500
معرفی کتاب غریبه بزرگ
کتاب « غریبه بزرگ» (زندگی و آثار بهرام بیضایی) نوشته محمد عبدی توسط نشر ثالث منتشر شده است.
بهرام بیضائی نمونه کامل سینماگری است مولف، که آثار و اندیشه هایش حول محورهای خاصی می گردد. او فیلم به فیلم به مایه های ثابتی می پردازد که جملگی دغدغه های راستینش هستند. از این رو به راحتی می توان ارتباط ویژه ای بین فیلم های او جستجو کرد. هر شخصیت در فیلم، به شکلی در فیلم دیگر تکرار می شود و به نوعی ادامه می یابد. در نتیجه فیلم های بیضائی ضمن این که هر یک به خودی خود کامل هستند، ارتباط تنگاتنگی با هم دارند و در مجموع شمایی کلی از دنیای یک هنرمند سرسخت با جهانی کاملا ویژه ترسیم می کنند که فقط و فقط مختص خود اوست و به دلیل بی نهایت خاص بودن این دنیا - و دروغین و ظاهری نبودن- قابل تقلید نیستند.
درباره محمد عبدی
درباره محمد عبدی
محمّد عبدی (زادهٔ ۱۳۵۳) داستان نویس، منتقد فیلم و پژوهشگر هنر مقیم لندن است. او نوشتن نقد و مطالب سینمایی را از سال ۱۳۶۹ آغاز کرد و از آن زمان با فعالیت ممتد به عنوان منتقد سینما و منتقد هنری در بیش از پنجاه نشریه و رسانه در ایران و خارج از ایران به نوشتن نقد و مقاله عمدتاً دربارهٔ سینما و همچنین دربارهٔ تئاتر، ادبیات و هنرهای تجسمی پرداخته است. او سردبیر دوره اول مجله هنر هفتم (۱۳۷۸ و ۱۳۷۹) بوده‌است.
اولین مجموعه داستان عبدی شامل دوازده داستان کوتاه با عنوان مرگ یک روشنفکر در سال ۱۳۸۱ توسط نشر ورجاوند منتشر شد. 
او در سال ۱۳۸۴ یه لندن مهاجرت کرد.
عبدی فیلم مستندی هم دربارهٔ رضا قاسمی در سال ۱۳۹۲ ساخته است. 
او عضو انجمن بین‌المللی منتقدان سینما (فیپرشی) و داور چند جشنواره جهانی فیلم از جمله جشنواره‌های جهانی بوسان، تسالونیکی، مسکو و کی یف بوده و در میزگردها و سخنرانی‌هایی دربارهٔ سینمای ایران در جشنواره‌ها از جمله جشنواره جهانی فریبورگ در سوئیس شرکت داشته‌است.
مقالات مرتبط با کتاب غریبه بزرگ
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب غریبه بزرگ" ثبت می‌کند