گزیده ای از عرفان در ادیان جهانی
در کتاب «عرفان در ادیان جهان» اعتقاد بر این است که عرفان برای دین و آینده بشریت از اهمیت بالایی برخوردار است. در زمانی که دین ، در مقیاس مشابه ، با چالش فلسفه ماتریالیسم روبرو می شود و وقتی رشد دانش علمی باعث شود که از نیروهای طبیعت و قدرتی که این امر با خود به همراه دارد ، غفلت ورزیده شود ، ضرورت امر می کند که زندگی درونی باید سریع و تازه شود. اما اگر قرار است زندگی دینی تجدید شود ، باید بینایی و فهم نیز تجدید شود. و از این منظر هیچ چیز نمی تواند به اندازه مطالعه تجربه و تعلیم عرفا دارای ارزش باشد.
آن چیز که در کتاب «عرفان در ادیان جهان» بیش از هرچیز دیگری در خور توجه است، مقایسه ای ست که نویسنده با سایر تفکرات و مفاهیم مدرن انجام می دهد. در این کتاب سعی شده است که با توجه به فهم مدرن و امروزی بشریت از مسائل متافیزیکی وارد گفت و گو با خواننده شود.
این جستار مهم توسط سیدنی اسپنسر به نگارش در آمده است. مطالعه این کتاب باعث خواهد شد تا که عرفان را به دور از کلیشه های جهان پست مدرن بشناسید و بتوانید درک عمیقی از این مفهوم در مذاهب مختلف بدست آورید. این کتاب ارزشمند توسط محمد رضا عدلی به فارسی برگردانده شده است و انتشارات هرمس آن را به بازار کتاب ارائه داده است.
کتاب عرفان در ادیان جهان