«کهکشان چهره ها» با 67 قطعه شعر حاصل تجربه و طبع آزمایی علی محمد مودب در قالب نیمایی در بین سال های 1386 تا 1390 است. قالبی که با توجه به آنکه بیشتر شاعران بزرگ نظیر نیما یوشیج، مهدی اخوان ثالث، فروغ فرخزاد و سهراب سپهری در آن به سرایش آثار خود پرداخته اند ولی در سال های اخیر با بی توجهی شاعران مواجه است و شاید بتوان گفت تنها شاعر مطرح این گونه ادبی در سال های پس از انقلاب اسلامی مرحوم قیصر امین پور است که از مطرح ترین شاعران این سال ها نیز محسوب می شود.
با توجه به آنچه گفته شد می توان دو ویژگی شاخص برای «کهکشان چهره ها» برشمرد:
1. «کهکشان چهره ها» در زمانه ای که قالب نیمایی کمتر سراینده جدی دارد یک مجموعه نیمایی شاخص و تخصصی است که شاعر آن نه از روی تفنن بلکه با پشتوانه ی و آگاهی، این قالب را برگزیده است.
2. سایهٔ سنگین شاعران بزرگ معاصر بر قالب نیمایی (که شاید عمده ترین علت عدم رویکرد شاعران به نیمایی باشد) سبب شده است که حتی معدود افرادی نیز که دست به تجربه در این قالب می زنند شعرشان به صورت ناخودآگاه به شعر آن بزرگان نزدیک شود و رنگ و بوی آن را بگیرد. ولی در مورد «کهکشان چهره ها» وضع فرق دارد و با جرات می توان گفت که مودب در این کتاب دارای نگاهی متشخص و منحصر به فرد است و همین امر «کهکشان چهره ها» را به اثر خواندنی تبدیل کرده است.
شایان ذکر است، کتاب «کهکشان چهره ها» نامزده کتاب سال 1391 جمهوری اسلامی ایران شده است.
کتاب کهکشان چهره ها