1. خانه
  2. /
  3. کتاب مجموعه کامل اشعار قیصر امین پور (جیبی)

کتاب مجموعه کامل اشعار قیصر امین پور (جیبی)

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.3 از 1 رأی

کتاب مجموعه کامل اشعار قیصر امین پور (جیبی)

Complete collection of poems
انتشارات: مروارید
٪15
220000
187000
4 از 3 رأی

کتاب مجموعه کامل اشعار قیصر امین پور (زرکوب)

Complete collection of poems
انتشارات: مروارید
٪15
480000
408000
معرفی کتاب مجموعه کامل اشعار قیصر امین پور (جیبی)

"قیصر امین پور" یکی از مطرح ترین شاعران ایرانی بعد از انقلاب است که آثار او هم در میان مخاطبین عام و هم از دیدگاه صاحب نظران از مقبولیت و جایگاه برجسته ای برخوردار است. مجموعه های شعر منتشر شده توسط "قیصر امین پور" همواره با استقبال خوانندگان مواجه شده است و مرتبا مورد تجدید چاپ قرار می گیرد. شعر وی معتدل است و بر خلاف بسیاری از شاعران هم نسل و هم قطار خود، نه با جوش و خروش، بلکه با آرامش بر جان خواننده می نشیند و تاثیر خود را در ذهن و روح او اعمال می دارد. عاشقانه های "قیصر امین پور"، عاشقانه هایی روان و آرام هستند که نمایانگر طبع لطیف شاعر و آرامش درونی او می باشند.
قریحه ی شاعری "قیصر امین پور"، او را به حوزه های متنوعی از شعر فارسی سوق داده که تقریبا در تمام آن ها موفق بوده است. وی با وجود اینکه اهل ایجاد ساختار و فرم جدید در شعر نبوده، اما تسلطش به قالب های موجود در شعر فارسی، او را به یکی از موفق ترین شعرای پارسی سرا تبدیل ساخته است. او در غزل و رباعی شاعری چیره دست بوده و علاوه بر آن تصنیف ها و ترانه های به یاد ماندنی از وی به جا مانده اند. "قیصر امین پور" از پیشگامان شعر کودک و نوجوان نیز به حساب می آید و اشعار دلنشین او، در یاد و خاطره ی بسیاری از نوجوانان دیروز و جوانان امروز پابرجاست.
"مجموعه کامل اشعار قیصر امین پور"، شامل مجموعه ای از آثار منتشر شده به قلم وی هستند که از جمله ی آن ها می توان به "دستور زبان عشق"، "گل ها همه آفتابگردانند"، "آینه های ناگهان"، "تنفس صبح"، "منظومه ظهر روز دهم"، "به قول پرستو" و "مثل چشمه، مثل رود" اشاره کرد.
درباره قیصر امین پور
درباره قیصر امین پور
قیصر امین‌پور در ۲ اردیبهشت ۱۳۳۸ در گتوند منطقه بختیاری استان خوزستان به دنیا آمد. دوره راهنمایی و متوسطه خود را در مدرسه راهنمایی دکتر معین و آیت اله طالقانی دزفول گذراند و در سال ۱۳۵۷ در رشته پزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شد، ولی پس از مدتی از تحصیل این رشته انصراف داد.

قیصر امین‌پور، در سال ۱۳۶۳ بار دیگر اما در رشته زبان و ادبیات فارسی به دانشگاه رفت و این رشته را تا مقطع دکترا گذراند و در سال ۱۳۷۶ از پایان‌نامه دکترای خود با راهنمایی محمدرضا شفیعی کدکنی با عنوان «سنت و نوآوری در شعر معاصر» دفاع کرد. این پایان‌نامه در سال ۱۳۸۳ و از سوی انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شد.

او در سال ۱۳۵۸، به همراه سید حسن حسینی از جمله شاعرانی بود که در شکل‌گیری و استمرار فعالیت‌های واحد شعر حوزه هنری تا سال ۱۳۶۶ تأثیرگذار بود. وی طی این دوران مسئولیت صفحه شعرِ هفته‌نامه سروش را بر عهده داشت و اولین مجموعه شعر خود را در سال ۱۳۶۳ منتشر کرد. اولین مجموعه او «در کوچه آفتاب» دفتری از رباعی و دوبیتی بود و به دنبال آن «تنفس صبح» تعدادی از غزلها و حدود بیست شعر نیمایی را در بر می‌گرفت که البته بعضی به اشتباه این اشعار را سپید می‌پندارند. این کتاب از سوی انتشارات حوزه هنری وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی به چاپ رسید. امین پور هیچگاه اشعار فاقد وزن نسرود و در عین حال این نوع شعر را نیز هرگز رد نکرد.


قیصر امین‌پور، تدریس در دانشگاه را در سال ۱۳۶۷ و در دانشگاه الزهرا آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۶۹ در دانشگاه تهران مشغول تدریس شد. وی همچنین در سال ۱۳۶۸ موفق به کسب جایزه نیما یوشیج، موسوم به مرغ آمین بلورین شد. امین‌پور در سال ۱۳۸۲ به‌عنوان عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزیده شد. وی در سال ۱۳۸۶ بر اثر بیماری کلیه و قلب در بیمارستان دی تهران دار فانی را وداع گفت.
دسته بندی های کتاب مجموعه کامل اشعار قیصر امین پور (جیبی)
قسمت هایی از کتاب مجموعه کامل اشعار قیصر امین پور (جیبی)

حسرت همیشگی حرف های ما هنوز ناتمام... تا نگاه می کنی: وقت رفتن است باز هم همان حکایت همیشگی! پیش از آنکه باخبر شوی لحظه ی عزیمت تو ناگزیر می شود آی... ای دریغ و حسرت همیشگی! ناگهان چقدر زود دیر می شود!

قطار می رود تو می روی تمام ایستگاه می رود ومن چقدر ساده ام که سال های سال در انتظار تو کنار این قطار رفته ایستاده ام و همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام!

چشم ها پرسش بی پاسخ حیرانیها/ دستها تشنه ی تقسیم فراوانیها / با گل زم سر راه تو آذین بستیم/ داغهای دل ما ، جای چراغانیها/ حالیا دست کریم تو برای دل ما/ سرپناهی است در این بی سر و سامانیها/ وقت آن شد که به گل حکم شکفتن بدهی/ ای سرانگشت تو آغاز گل افشانیها/ فصل تقسیم گل و گندم و لبخند رسید/ فصل تقسیم غزل ها و غزلخوانیها/ سایه ی امن کسای تو مرا بر سر بس/ تا پناهم دهد از وحشت عریانیها/ چشم تو لایحیه ی روشن آغاز بهار/ طرح لبخند تو پایان پریشانیها

نظر کاربران در مورد "کتاب مجموعه کامل اشعار قیصر امین پور (جیبی)"
10 نظر تا این لحظه ثبت شده است

در سال ۱۴۰۳ بعد سالها دیدن چهره قیصر اشک آدم رو در می‌آره. گوش دادن مناجات نیلوفرانه همینطور.قیصر یک عارف الهی بود.از معدود انسانهایی است که حتی از نزدیکان آدم داغش فراقش سخت‌تر هست

1403/09/06 | توسطکاربر سایت
0
|

امین پور، بهترین شاعر معاصر است، قیصر شعر معاصر...

1402/12/09 | توسطرسول نصراصفهانی - کاربر سایت
0
|

تمام شعرهای قیصر را خواندم، چندباره و چندباره. متاسفانه قیصر هر چه به پیش آمد به لحاظ عقیده به جایگاه بهتری دست یافت اما به لحاظ شعری نه. متاسفانه آن درخشش ابتدایی در کارهای پایانی او نیست. جرقه‌ای بود و سرای سپنج را وانهاد. یادش گرامی

1402/09/05 | توسطکاربر سایت
0
|

به درد من که نخورد

1402/07/21 | توسطفاطمه - کاربر سایت
0
|

مرحوم قیصر امین پور خیلی خاص شعر می‌سرود

1400/10/12 | توسطکاربر سایت
13
|

👏👏 بده

1400/08/03 | توسطکاربر سایت
3
|

بده به درد نمی‌خوره

1400/08/03 | توسطکاربر سایت
2
|

قیصر بینظیره

1399/12/12 | توسطنبی - کاربر سایت
6
|

تمام اشعار چاپ شده شاعر در این کتاب جمع آوری شده و کتاب با ارزشی برای علاقمندان به سبک شعری امین پور هست

1399/08/04 | توسطسمیرا ستوده
5
|

این کتاب از کتابهای بالینی من هستش ، چقدر با شعرهاش اشک ریختم و زندگی کردم

1399/04/24 | توسطعلیرضا خسروی
7
|