1. خانه
  2. /
  3. کتاب مصاف بی پایان با شیطان

کتاب مصاف بی پایان با شیطان

3.7 از 1 رأی

کتاب مصاف بی پایان با شیطان

Masaf-e Bi Payan Ba Sheytan
ناموجود
35000
معرفی کتاب مصاف بی پایان با شیطان
راهیان کوی دوست، تا دل از اغیار بر نکنند و شست و شویی نکنند و غبار از دل نروبند، به جانان ره نیابند و چنین سلوکی مستلزم دشمن شناسی است.
نویسنده محترم، کوشیده جنبه های تربیتی، به ویژه هشدارهای قرآن و اهل بیت را طرح کند و در این راه از تمثیل، شعر و داستان بهره جسته است.
این کتاب می تواند قدمی باشد برای آگاهی از دشمن دیرین آدمیان، شیطان، و توانایی های آن برای کارزار با او.
مطالب این کتاب در دو بخش طراحی شده است. عنوان بخش اول شناخت دشمن است.
«کارنامه زندگی ابلیس در یک نگاه»، «توان و گستره فعالیت دشمن»، «هدف های دشمن»، «سیاست های اصولی دشمن»، «مهارت ها، تجهیزات و نیروهای دشمن»، «کمین گاه های حساس و گلوگاه های خطر» و «در اسارت دشمن» هفت فصل بخش اول را تشکیل می دهد.
کارزار با دشمن نام بخش دوم است که در سه فصل «سرمایه ها و توانایی های ما»، «سیاست های اصولی در مبازره با دشمن» و «شیوه ها و راهکارهای مبارزه» تدوین شده است.
کتاب «مصاف بی پایان با شیطان» به راه های علمی و عملی غلبه بر نفس و شیطان می پردازد و ما را در کمین گاه های حساس و گلوگاه های خطر راهنمایی می کند و می تواند قدمی باشد برای آگاهی از دشمن دیرین آدمیان، شیطان، و توانایی های آن برای کارزار با او.
درباره فتح الله نجارزادگان
درباره فتح الله نجارزادگان
فتح‌الله محمدی (متولد ۱۳۳۷ش، اصفهان)، معروف به نجارزادگان، محقق و نویسنده در رشته علوم قرآن و حديث، عضویت در هیئت‌ علمی، و استادتمام دانشگاه‌ تهران‌، ریاست دانشکده الهیات پردیس فارابی دانشگاه تهران، سردبیر مجله پژوهشنامه ثقلین، از 1393 تاکنون. وی در سال 1356ش موفق به اخذ ديپلم در رشته رياضى شد. در سال 1358ش به حوزه علميه اصفهان رفت و تا سال 1364ش دروس مقدمات، اصول، شرح لمعه و متون ديگر عمومى را خواند. در اين سال، با ورود به حوزه علميه قم و شروع رسائل و مكاسب، از واحد آموزش عالى دفتر تبليغات، ليسانس گرفت و سپس به تربيت مدرس دانشگاه قم راه يافت و همزمان با دروس حوزه در سال 1372ش موفق به دريافت مدرک كارشناسى ارشد در رشته «الهيات و معارف اسلامى» شد.
در سال 1373ش در دانشگاه تهران در رشته «علوم قرآن و حديث»، مقطع دكترى و در دانشگاه امام صادق(ع)، در رشته «فقه و اصول» در همان مقطع، پذيرفته شد اما به دليل علاقه به رشته علوم قرآن، به دانشگاه تهران رفت و در سال 1378ش رساله خود را دفاع كرد. او تحصیلات حوزوی را نزد اساتیدی همچون حضرات آیات: محمد هادی معرفت، عبدالله جوادی آملی، سید محمود هاشمی شاهرودی و محمدتقی مصباح یزدی پیگیری کرد. ایشان در سال 1379ش در گروه معارف اسلامى دانشگاه تهران كه هم اكنون يكى ازگروههاى دانشكده الهيات است، به عنوان عضو هيئت علمى مشغول به كار شد كه هم اكنون نيز ادامه دارد.
دسته بندی های کتاب مصاف بی پایان با شیطان
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب مصاف بی پایان با شیطان" ثبت می‌کند