1. خانه
  2. /
  3. کتاب صحیفه سجادیه

کتاب صحیفه سجادیه

نویسنده: احمد زمانی
3.3 از 1 رأی

کتاب صحیفه سجادیه

امام زین العابدین (ع) با ترجمه دعاها، معانی واژگان و شرح نکاتی از نیایش ها
Al-Sahifa al-Sajjadiyya
انتشارات: بوستان کتاب
ناموجود
200000
معرفی کتاب صحیفه سجادیه
نیازمندی های لحظه به لحظه بشر برای آغاز و ادامه زندگی وی را به خالق و پروردگار بی نیاز و پاسخ دهنده همه درخواست ها نزدیک میکند تا جایی که بدون عنایات و رحمت دائمی و فیض عامّش، حیات و بقای او لحظه و آنی، مفهوم و معنا ندارد و محقّق نخواهد شد.
از سوی دیگر چنانچه بشر بخواهد به کمال برسد و از منبع لایزال احدیت بهره برداری وافی و کافی ببرد و انسان کامل گردد، باید او را بندگی و اطاعت کند و با زبان قال که نماینده و ترجمان همه وجود است، او را بخواند.
امام چهارم زین العابدین(ع) انشاء و خواندن دعاهای صحیفه سجادیه را برای آنانی که از کوی محبوب حقیقی و قدرت لایزال حق بریده اند یا در نصرت و یاری خداوند برایشان تردید به وجود آمده بود، آغاز کرد. در آن زمان بنی امیه با جنایات بی شمارشان تمام روزنه های امید را بر مردم موحّد و مسلمان و غیره بستند و همه مقدّسات را نابود کردند، بطوری که یأس و ناامیدی و اندیشه غلبه ستمگر حاکم گردید. امام(ع) مدت ها دعاها را می خواند و نزدیکان شاهد و ناظر التجاء و تضرّع و زمزمه های عاشقانه اش بودند. او آن را استمرار بخشید تا فرهنگ اعتماد و اتکا به خداوند با اعمال اجتماعی و سیاسی و اعتقادی عجین گردید.
درباره احمد زمانی
درباره احمد زمانی
حجت الاسلام و المسلمین رجبعلی (احمد) زمانی در سال ۱۳۴۸ پس از شرکت و قبولی در امتحانات عمومی حوزه علمیه مشهد که تحت سرپرستی مرحوم آیت الله العظمی میلانی برگزار میگردید،  در مدرسه معظم له مشغول به تحصیل شد و سطوح اولیه حوزه را به مدت پنج سال در محضر اساتیدی همچون حجج اسلام نجفی، اسلامی، نقیبی، بنی هاشم (ره) و اختری گذراند. سپس دروس سطح عالی حوزه همچون مکاسب و رسائل را در خدمت اساتید گرانقدر حجج اسلام آهنیان، محسنی، محقق و آیت الله رضازاده و فلسفی (ره) تلمذ کرده و پس از آن در سال ۱۳۵۴ عازم قم گردید تا از محضر اساتید حوزه علمیه قم استفاده کند.
در قم رسائل و مکاسب را در نزد آیت الله سید ابوالفضل موسوی تبریزی و آیت الله پایانی ادامه داده و کفایه و بخش پایانی مکاسب را خدمت مرحوم آیت الله العظمی فاضل لنکرانی و آیت الله ستوده شاگردی نمود.
همچنین در این سالها دروس فلسفه و کلام (اسفار – منظومه) و تفسیر را در نزد آقایان: آیت الله جوادی آملی، حسن زاده آملی، مشکینی و انصاری فرا گرفت و در درس رجال آیت الله شبیری زنجانی نیز شرکت می‌نمود.
ایشان از حدود سال ۱۳۵۶ دروس خارج فقه و اصول را در محضر آیات عظام: فاضل لنکرانی، شیخ جواد تبریزی، منتظری و وحید خراسانی آغاز و سالها در خدمت آن اساتید بزرگوار شاگردی نمود.
در این مدت ایشان در کنار آموختن، آموزش را فراموش نکرد و در مدرسه دارالشفاء، فیضیه و حجتیه به تدریس معالم الاصول، مختصر المعانی، اصول مظفر و ادبیات عرب پرداخت.
حجت الاسلام و المسلمین زمانی در بین سالهای ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۹ برای نشر فرهنگ اسلامی به کشور سوریه سفر کرد و در حوزه علمیه زینبیه به تدریس رسائل، مکاسب و بدایه الحکمه به زبان عربی برای طلابی از کشورهای عراق، بحرین، لبنان، مصر، پاکستان، افغانستان و نیجریه  همّت نمود.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب صحیفه سجادیه" ثبت می‌کند