1. خانه
  2. /
  3. کتاب بازاندیشی درباره رسانه، دین و فرهنگ

کتاب بازاندیشی درباره رسانه، دین و فرهنگ

3.8 از 1 رأی

کتاب بازاندیشی درباره رسانه، دین و فرهنگ

Rethinking Media, Religion, and Culture
٪15
7500
6375
معرفی کتاب بازاندیشی درباره رسانه، دین و فرهنگ
کتاب « بازاندیشی درباره رسانه، دین و فرهنگ» نوشته « استوارت ام هوورتوسط انتشارات سروش منتشر شده است.
ارتباطات رو به رشد بین رسانه ها، فرهنگ و مذهب به طور فزاینده ای در جامعه معاصر مشهود است، اما تاکنون به ندرت از لحاظ نظری با هم مرتبط بوده است.
مشارکت کنندگان در این جلد به طور موثر این مناطق را در یک کل منسجم ترکیب می کنند. موضوعاتی که آنها بررسی می کنند عبارتند از: زوال نهادهای مذهبی در اواخر قرن بیستم. افزایش خودمختاری و اعمال فردی دین و موج رسانه‌ها و نمادهای رسانه‌ای که اغلب با ویژگی‌های مذهبی آغشته هستند، و تأثیر متعاقب آن بر رویه‌های فرهنگی. این کتاب مجموعۀ مقالات همایشی است که با عنوان «رسانه، دین و فرهنگ» در دانشگاه اپسالای سوئد در 1993 م برگزارشد. در این همایش اندیشمندانی از فرانسه، مجارستان، ایتالیا، نروژ، امریکای جنوبی، سوئد، انگلستان و امریکا شرکت کرده بودند. بدیع بودن مفاهیم، تنوع رویکردها ودیدگاه ها و به ویژه طرح مباحث فلسفی و نشانه شناسی و زبان شناسی که به فرایند معنا پرداخته و از صبغۀ نظری کاملی برخوردار است و نیز دیدگاه بدیعی که ناظر به طرح نظریۀ سه جانبه ای است که سرمقولۀ دین و فرهنگ و رسانه را توأمان پوشش می دهد، ادبیات کتاب را سنگین و غامض کرده است. کتاب برای پژوهشگران هر سه حوزۀ دین و فرهنگ و رسانه اطلاعات تخصصی و سودمندی دربر دارد.
درباره استوارت ام هوور
درباره استوارت ام هوور
استوارت ام. هوور (متولد 14 آوریل 1951) استاد مطالعات رسانه ای و استاد الحاقی مطالعات دینی در دانشگاه کلرادو در بولدر است. وی بنیانگذار و مدیر مرکز رسانه، دین و فرهنگ است. علاقه او به تحقیق درباره مراکز مخاطبان رسانه ای و مطالعات پذیرش ریشه در مطالعات فرهنگی، مردم شناسی و جامعه شناسی کیفی دارد. وی به دلیل فعالیتهایش در زمینه رسانه و مذهب، به ویژه در پدیده televangelism، و بعداً در روزنامه نگاری دین شناخته شده است. آخرین کار او شامل مطالعات سطح خانوار در مورد شیوه های معنی سازی و هویت سازی مخاطبان رسانه است. این کار با پشتیبانی از یک سری کمک های مالی از بنیاد لیلی و بنیاد فورد، بررسی می کند که حوزه رسانه به عنوان یک کل و رسانه های مختلفی که از آن تشکیل شده اند، یک سایت اصلی تمرین معنی (از جمله عمل معنای مذهبی) در معاصر را تشکیل می دهند. زندگی داخلی و جهانی. وی از طریق مرکزی که وی هدایت می کند، در گفتمان های علمی در مورد درک و نقش عمومی دین در سطح جهان و راه های ریشه در میانجیگری آن تأثیرگذار شده است.
دسته بندی های کتاب بازاندیشی درباره رسانه، دین و فرهنگ
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب بازاندیشی درباره رسانه، دین و فرهنگ" ثبت می‌کند