1. خانه
  2. /
  3. کتاب رادیو، رسانه رویا پرداز

کتاب رادیو، رسانه رویا پرداز

5 از 2 رأی

کتاب رادیو، رسانه رویا پرداز

(نگاهی به کارکردهای رسانه رادیو)
Radio
انتشارات: سروش
ناموجود
3500
معرفی کتاب رادیو، رسانه رویا پرداز
رادیو به عنوان رسانه پرکار و کم ادعا، پس از مدتی بهت و تأمل در برابر هجوم رسانه های جدید به حوزه رسانه های کشورمان، پوست اندازی را آغاز کرده است. تنوع بخشیدن به کانال ها و شبکه ها و تخصصی کردن آن ها، دسترسی فنی و تجهیزاتی آسان تر، برگزاری جشنواره های مختلف رادیویی و غیره از جمله اقداماتی است که این رسانه در برنامه خود قرار داده است و همچنین تلاش برای غنی کردن حافظه مکتوب رادیو نیز در همین راستا است.
در سال های اخیر چندین اثر درباره ماهیت رادیو و درک رادیویی، سواد رسانه ای، کارکردهای اجتماعی و فرهنگی رادیو و مهارت های رادیویی، تألیف و ترجمه و منتشر شده است و مجلات خاص رادیو هم عرضه شده است که هر یک مطالب ارزشمندی را در این به مخاطبان ارایه کرده است. کتاب «رادیو رسانه رویاپرداز» گزیده­ای از مقالاتی است که در نشریات ویژه چند دوره از جشنواره های رادیو به چاپ رسیده است.
در این نوشته ها با فضای ورود رادیو به کشورمان تا شرایط رسانه ای حاضر و آینده مورد پیش بینی برای رادیو، از نگاه چند تن از اهالی رادیو آشنا می شویم. کتاب در سه بخش به رشته تحریر در آمده است و هر فصل قصد دارد رادیو و جایگاه آن را هر چه بیشتر به مخاطب بشناساند و با زبانی ساده و روان نگاهی به کارکردهای رادیو، آن را از زوایای مختلف مورد ارزیابی و نقد قرار دهد.
فصل اول کتاب با عنوان رادیو در ایران پنج مقاله مهم : هفتاد سال پیش، ناگهان ظهور رادیو، مشدی گلین خانم بانوی قصه ایرانی در رادیو، یک رادیو برای یک آبادی، یادی از پر آوازه ترین خطیب رادیو و رادیو نگاه سنتی و اقتضائات زمانه را بیان کرده است. فصل دوم با عنوان رادیو و مخاطب به این پرسش پاسخ می دهد که چرا مردم رادیو گوش می دهند و فصل پایانی ظرفیت های رادیو را از نظر صاحب نظران مورد نقد و بررسی قرار می دهد.
درباره یدالله گودرزی
درباره یدالله گودرزی
یدالله گودرزی (١٣50 ه. ش) شاعر، پژوهشگر، مترجم و ترانه نویس ایرانی است. یدالله گودرزی معروف به «شهاب بروجردی» در سال ١٣٥٠ در بروجرد متولد شد. وی در دوره دبیرستان با انجمن های ادبی آشنا شد و در جلسات ادبی این شهر و قم وتهران حضور یافت. وی تحصیلات خود را در رشته های زبان و ادبیات فارسی و ادبیات عرب تا مرحله دکترا ادامه داد و از محضر استادانی چون شفیعی کدکنی ، قیصر امین پور، دکتر اصغر دادبه ، دکتر محمود شایگانفر و دکتر پروین گنابادی بهره برد. او همچنین به فراگیری خوشنویسی تا مرحله ممتاز پرداخت.
وی به غیر از سرودن شعر به نوشتن مقالات متعدد در موضوع نقد شعر پرداخته و هنر خوشنویسی را تا حد ممتاز گذرانده است.
یدالله گودرزی کار سرودن را از سال ١٣٦٩ ه. ش به صورت جدی آغاز کرد و در سال ١٣٧٢ ه. ش در حوزه های پژوهش ادبی و فرهنگی نیز فعالیت کرد.
گودرزی در حوزه ترانه نویسی هم فعال بوده و تاکنون بیش از یکصد ترانه از وی توسط خوانندگان اجرا شده است.او در دهه هفتاد وارد کار مطبوعاتی شد و مسئولیت ادبی برخی از مجلات را به عهده گرفت. وی مسئول صفحات شعر برخی روزنامه ها و مجله"سروش" بوده و سردبیری مجله «صدای ماندگار» را به مدت سه سال عهده داشته است.وی برای نامگذاری شعر کوتاه ، مقاله "آنک" را پیشنهاد داد که در مجله «شعر» منتشر شده و اشعار و مطالب متعددی از نزار قبانی و غاده السمان و... ترجمه کرده است. پایان نامه کارشناسی ارشد وی درباره شبهاهتها و تفاوتهای نادر نادرپور با نزار قبانی ِ شاعر مشهور عرب است.
گودرزی برنامه های متعدد ادبی و فرهنگی در رادیو و تلویزیون در دهه هفتاد و هشتاد ساخته است از جمله گفتگوی فرهنگی با اجرای سهیل محمودی تا مهر حج سرخ در رسانه تلویزیون و برنامه های هزار پنجره ادبستان کافه رادیو اردیبهشت در رادیو. وی با هنرمندان زیادی همکاری کرده و مهران دوستی بیش از پانزده سال روزانه با وی همکاری داشته است.
داوری در جشنواره های متعدد ادبی و هنری مانند جشنواره بین المللی رادیو، جشنواره تسنیم، جشنواره جوانه و جشنواره ایران من ، جشنواره شعر مقاومت و جشنواره کتابخانه های خانگی نیز از سوابق گودرزی است.
دسته بندی های کتاب رادیو، رسانه رویا پرداز
نظر کاربران در مورد "کتاب رادیو، رسانه رویا پرداز"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کی موجود میشه؟

1403/07/17 | توسطخضرایی - کاربر سایت
1
|

کی موجوى میشه؟

1403/07/17 | توسطخضرایی - کاربر سایت
0
|

بقیه کتابهای ایشون رو هم بزارید

1402/04/24 | توسطزهرا آقایی - کاربر سایت
0
|

عالیی بود

1400/04/20 | توسطریحانه - کاربر سایت
1
|