1. خانه
  2. /
  3. کتاب رویای رویت

کتاب رویای رویت

پیشنهاد ویژه
3.8 از 1 رأی

کتاب رویای رویت

Dreaming of Vision
انتشارات: سروش
٪25
8000
6000
معرفی کتاب رویای رویت
رویای رویت مجموعه ای از شعر و نثر دل نوشته های شاعر با مضامین مذهبی است. کتاب با چند نثر ساده و روان با عناوین دانۀ انگور عسکری، نامه های نیمه شب، مسدّس انتظار، چمن جان آغاز می شود. خرامان چین، تبریک عید، فغانستان، غزل موج، بهار آشنایی، میزبان انجمن و ... عناوین برخی از اشعار این مجموعه است و به طور کلی 33 قطعه شعر در قالب غزل و مثنوی در این کتاب گنجانده شده است. شمعدانی شمعون نیز عنوان قطعه ای ادبی است که شاعر آن را در انتهای اثر خود آورده است.
درباره احمد عزیزی (شاعر)
درباره احمد عزیزی (شاعر)
احمد عزیزی (زادهٔ ۴ دی ۱۳۳۷ – درگذشتهٔ ۱۶ اسفند ۱۳۹۵) شاعر معاصر کُرد اهل ایران و ارائه‌دهندهٔ سبک جدیدی از مثنوی بود که در زمینهٔ شعر آیینی و انقلاب با درونمایه‌ای عرفانی فعال بود. وی بر اثر بروز یک بیماری، ۹ سال پایان عمرش را با سطح هشیاری پایین به سر برد. احمد عزیزی در ۴ دی ماه ۱۳۳۷ در سرپل ذهاب استان کرمانشاه در خانواده‌ای کُرد به دنیا آمد. وی قبل از رفتن به دبستان، خواندن و نوشتن را بدون داشتن معلم و تنها از روی کنجکاوی و دقت به نوشته‌های روی تابلوها و اسامی خیابان‌ها و… فراگرفت. وی قبل از پیروزی انقلاب به‌دعوت شمس آل احمد به تهران رفت و دیداری نیز با مرتضی مطهری داشت. وی با آغاز جنگ به‌همراه خانواده به تهران نقل مکان کرد و برای مدتی ساکن شهرستان نور در مازندران شد، سپس در تهران اقامت گزید و به همکاری با روزنامه جمهوری اسلامی پرداخت.
وی سرودن شعر را از سال‌های جوانی با مجلۀ جوانان آغاز کرد. وی از پانزدهم اسفندماه ۱۳۸۶ به علت کاهش سطح هوشیاری ناشی از تشنج، بیماری قلبی و کلیوی در بخش آی‌سی‌یو بیمارستان بستری بود. با تأکید رهبر جمهوری اسلامی ایران پس از دیدار با وی، مسئولان بر آن شدند که وی را جهت درمان به خارج از کشور اعزام کنند.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب رویای رویت" ثبت می‌کند