این کتاب در چند بخش تدوین شده است:
بخش «اندیشه» این شماره از «فرهنگبان» شامل دو مطلب به ترتیب با این عناوین است: «دو پیام آور جهان مدرن؛ ماکیاوللی و تامس مور» نوشته داریوش آشوری و «اریک الین رایت؛ از آخرین نظریه پردازان بزرگ جامعه شناسی» نوشته نیما شجاعی.
در بخش «تاریخ» نیز با این مطالب روبهرو هستیم: «تاریخ اخیر ایران» لیوتنان کلنل دبلیو. جی. گری و ترجمه کاوه بیات، «یکی از پنجاه و سه نفر؛ درباره انور خامهای» نوشته محمدحسین خسروپناه و «شاه ایران در یادداشتهای قرن برنارد لوئیس» ترجمه کاوه اکبری.
«عطا و لقای مینوی» نوشته محمد دهقانی، «مهدی حمیدی شیرازی و چکامهای مرگ آگین؛ سرگذشت یک شعر» نوشته کامیار عابدی، «کلیات مطبوعات؛ کتابگونهای ادواری نما» نوشته سیدفرید قاسمی و «طرحی مقدماتی برای ویرایش فرهنگ بزرگ سخن» نوشته محمدرضا افضلی، مجید ملکان و حیدر قمری، عناوین مطالب و مقالههای منتشر شده در بخش «ادبیات و زبان فارسی» این نشریه است.
بخش «ایران در جهان» نیز شامل دو مطلب به ترتیب با این عناوین است: «رالف والدو امرسون و شعر فارسی» روشنک اکرمی و «خاتم شعرا، نگاهی به عطار» رابین کرسشول و ترجمه مسعود فرهمندفر.
در بخش «داستان» نیز دو اثر منتشر شده است: «نووسترویکا» نوشته ماریا روا، ترجمه مژده دقیقی و «زن و شوهر لطیفه تعریف میکنند» نوشته کورت توخولسکی و ترجمه علی اصغر حداد.
کتاب فرهنگ بان 2