این شماره با سخن سردبیر، مرتضی هاشمیپور آغاز میشود و بخش «اقتراح: ایران در قرنی که گذشت» با این مطالب همراه است: «قرنی که گذشت، اما چه گذشتنی» نوشته کاوه بیات و «سکولاریزاسیون، فرایندی طبیعی یا سیاستی ارادهگرایانه و یا هر دو؟» نوشته علیرضا منافزاده.
«شمهای دیگر از داستان مصاحب و مینوی» نوشته محمد دهقانی در بخش ارمغان مینوی، «جامعهپذیری فساد دانشگاهی و بازتولید و بسط فساد» از داود حسینی هاشمزاده در بخش دانشگاه، «ایران و انیران: شکلگیری یک افسانه» نوشته دیک دیویس با ترجمه عبدالوحید بیات و «شهر گمشدگان» نوشته الیاس خوری با ترجمه رامک رامیار در بخش نظرگاه، «مسئلهشناسی چیست؟» از میشل مهیر با ترجمه مازیار مهیمنی و «انسان وجودی شبههانگیز» نوشته ژیل دلوز با ترجمه فرزاد سلامیفر در بخش فلسفه و «اعتصاب دانشآموزان دبیرستانهای تهران: ۲۰ دی ۱۳۳۸» از محمدحسین خسروپناه، «روزنامه خرّم؛ ارگان نوکرها» نوشته سیّدفرید قاسمی و «ریشههای انقلاب» از ایی. ایچ. کار با ترجمه محمود حبیبی در بخش تاریخ درج شدهاند.
بزرگشاعر بارقهای کوچک؛ به یاد سعدی یوسف» نوشته موسی اسوار، «سگ امیلی دیکنسون» نوشته احمد اخوت، «ملاحظاتی درباره قریحه طنز کافکا» نوشته دیوید فاستر والاس با ترجمه پوریا کاظمی و «شیطان؛ تصویر انسان در جدالی بیپایان با سرنوشت نافرجام خویش» از راضیه فیضآبادی مطالب بخش زبان و ادبیات و «من پسرتان نیستم، من کسی نیستم که بشناسید» نوشته جویس کارول اوتس با ترجمه امیرمحمد شیرازیان و «جنگ در حمام» نوشته مارگارت اتوود با ترجمه نازنین عظیمی هم از مطالب داستان این شماره از «فرهنگبان» هستند.