1. خانه
  2. /
  3. کتاب درس گفتار حکمت (جلد 3 و 4)

کتاب درس گفتار حکمت (جلد 1 و 2)

3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.6 از 1 رأی

کتاب درس گفتار حکمت (جلد 1 و 2)

Dars Goftar-e Hekmat
انتشارات: سرایی
٪15
350000
297500
3.6 از 1 رأی

کتاب درس گفتار حکمت (جلد 3 و 4)

Dars-e Goftar-e Hekmat
انتشارات: سرایی
ناموجود
350000
3.3 از 1 رأی

کتاب درس گفتار حکمت (جلد5.6.7)

Dars-e Goftar-e Hekmat
انتشارات: سرایی
ناموجود
400000
معرفی کتاب درس گفتار حکمت (جلد 3 و 4)
کتاب حاضر، مجموعه درس گفتارهای آیت الله منتظری است. آیت الله منتظری علاوه بر این که از منابع نقلی دین در فهم و تفهیم رسالت دینی استفاده شایان می نمود و خود در علوم نقلی و به ویژه علم فقه، فقیهی متصل و متصرف بود، از سرچشمه عقلی و به خصوص فلسفه اولی و قواعد آن، استمداد شایسته می کرد و خود از مدرسان برجسته فلسفه مشاء و حکمت متعالیه بود. در این رابطه «شرح اشارات» خواجه طوسی و «الهیات شفا» از شیخ الرئیس و نیز «شرح منظومه» حکیم سبزواری و «اسفار» صدرالمتالهین را تدریس نموده بودند؛ همواره نیز به طلاب و شاگردان و دوستان اندیشمند خود بر تعلم و تعلیم فلسفه، هرچند به انگیزه آموزش بهترین ابزار برای گفت وگو علمی فراگیر، سفارش اکید می نمودند.
درباره حسینعلی منتظری
درباره حسینعلی منتظری
حسینعلی منتظری (۱ مهر ۱۳۰۱ در نجف‌آباد – ۲۹ آذر ۱۳۸۸ در قم)، مرجع تقلید شیعه، از رهبران انقلاب ایران در سال ۱۳۵۷، رئیس مجلس خبرگان قانون اساسی و از ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۸ قائم‌مقام رهبری جمهوری اسلامی ایران بود.
منتظری از شاگردان سید حسین بروجردی و روح‌الله خمینی و نماینده تام‌الاختیار وی در ایران بود. او به دلیل مخالفت با حکومت پهلوی سال‌ها در زندان به سر برد. او پس از پیروزی انقلاب به ریاست مجلس خبرگان قانون اساسی رسید و در گنجانده شدن اصل ولایت فقیه در قانون اساسی ایران نقش مهمی داشت. منتظری که در سال ۱۳۶۴ از سوی مجلس خبرگان رهبری به قائم‌مقامی ولی فقیه انتخاب شده بود در فروردین ۱۳۶۸ از مقام خود استعفا داد. اختلاف اصلی وی با خمینی بر سر مسایل حقوق بشری به‌ویژه کشتار زندانیان سیاسی در شهریور ۱۳۶۷ بود. وی در دو دهه پایانی عمر خود به انتقاد از سیاست‌های حکومت ادامه داد و پس از انتقادی شدید از شاگرد سابقش سید علی خامنه‌ای در سال ۱۳۷۶ شش سال را در حبس خانگی به‌سر برد، مطالب دربارهٔ او در کتاب‌های درسی حذف شد، نام خیابان‌هایی که به نام او بود عوض شد و در رسانه‌های دولتی «شیخ ساده‌لوح» نامیده شد.
منتظری که از مدافعان حکومت دینی و از مهم‌ترین شارحان نظریهٔ ولایت فقیه بود در عین حال از جدی‌ترین منتقدان حکومت ایران به‌شمار می‌رفت. مهم‌ترین اعتراضات او شامل وضعیت زندانیان، رابطهٔ پنهانی با آمریکا، ادامهٔ جنگ با عراق پس از آزادی خرمشهر، استقراض خارجی، رعایت حقوق بشر و دخالت حکومت در حوزه‌های علمیه می‌شد.
منتظری که یکی از مورد احترام‌ترین شخصیت‌های مذهبی شیعه و از نظر بسیاری اعلم فقهای ایران بود، در ماه‌های پایانی عمر خود با صدور فتوایی علیه برخورد حکومت با معترضان به انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۳۸۸ به رهبر معنوی جنبش سبز بدل شد. مراسم تشییع جنازهٔ او با حضور صدها هزار نفر برگزار شد، و مراسم ختم وی لغو شد.
دسته بندی های کتاب درس گفتار حکمت (جلد 3 و 4)
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب درس گفتار حکمت (جلد 3 و 4)" ثبت می‌کند