1. خانه
  2. /
  3. کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها

کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها

4.75 از 2 رأی

کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها

اینکه بتوانی در حالت سکون باشی، در حالیکه دنیا اطرافت در گردش است.
Stillness Is the Key
انتشارات: مرو
٪15
95000
80750
معرفی کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها
کتاب "آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها" اثر رایان هالیدی، منتشرشده در سال ۲۰۱۹، سومین و آخرین جلد از سه‌گانه‌ی مشهور او پس از "مانع، راه است" و "ایگو دشمن شماست" به‌شمار می‌آید. در این اثر، هالیدی به مفهوم «سکوت» یا «سکون درونی» می‌پردازد و آن را نه به‌مثابه نبود حرکت، بلکه به عنوان حالتی از شفافیت ذهنی، تمرکز و تعادل در جهانی پر از حواس‌پرتی تعریف می‌کند. هالیدی با بهره‌گیری از سنت‌های فکری گوناگون-از رواقی‌گری و ذن بودیسم گرفته تا آموزه‌های مسیحی و مکاتب عرفانی دیگر-تلاش می‌کند نشان دهد که یافتن آرامش درونی دغدغه‌ای جهانی است؛ نیازی مشترک در میان فرهنگ‌ها و دوران‌ها.
سه ستون سکون: ذهن، روح، بدن
کتاب بر پایه‌ی سه محور اصلی بنا شده است: ذهن، روح و بدن. هالیدی هر بخش را با مثال‌هایی عینی، توصیه‌هایی عملی و شواهد فلسفی تقویت می‌کند.
**ذهن**
در این بخش بر ضرورت پاک‌سازی ذهن از شلوغی‌های فکری، کاهش مصرف اطلاعات و تقویت تمرکز تأکید می‌شود. هالیدی توصیه می‌کند تمرین‌هایی مانند ژورنال‌نویسی و کاهش ورودی‌های دیجیتال را در دستور کار قرار دهیم.
**روح**
در سطح معنوی، هالیدی خواننده را به درون‌نگری، فروتنی و وفاداری به ارزش‌های بنیادی دعوت می‌کند. او باور دارد سکوت روحی از مسیر اتصال به معنا و حکمت حاصل می‌شود، نه از موفقیت‌های بیرونی.
**بدن**
در بخش جسم، سلامت فیزیکی به‌عنوان پشتیبان سلامت روانی و معنوی مطرح می‌شود. نویسنده بر اهمیت روتین، استراحت کافی و تحرک بدنی منظم تأکید دارد.
هالیدی با نقل حکایاتی از چهره‌های تاریخی مانند وینستون چرچیل و آن فرانک، نشان می‌دهد که سکوت و درون‌گرایی چگونه می‌توانند منبعی از قدرت و انعطاف‌پذیری باشند. او استدلال می‌کند که سکون، منفعل نیست، بلکه نیرویی فعال برای رویارویی با ناملایمات و تصمیم‌گیری آگاهانه است.
"آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها" کتابی است برای کسانی که در میانه‌ی شتاب، اطلاعات و دغدغه‌های روزمره، به‌دنبال وضوح، تمرکز و صلح درونی هستند. هالیدی با زبانی ساده و روایتی جذاب، راهکارهایی عینی برای ساختن زندگی‌ای متعادل‌تر و معنادارتر ارائه می‌دهد.
درباره رایان هالیدی
درباره رایان هالیدی
رایان هالیدی، زاده ی 16 ژوئن 1987، کارآفرین، بازاریاب و نویسنده ای آمریکایی است. هالیدی کار حرفه ای خود را پس از انصراف از دانشگاه در نوزده سالگی آغاز کرد. او مدت اندکی را در دانشگاه کالیفرنیا گذراند و در رشته های علوم سیاسی و نویسندگی خلاق تحصیل نمود. هالیدی مدیر بازاریابی نهادهای مختلفی بوده و همچنین، به عنوان ستون نویس و عضو تحریریه در روزنامه ی Observer کار کرده است.
دسته بندی های کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها
قسمت هایی از کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها

بودائیان از آن با لغت (اوپکا) یاد می کردند. مسلمانان آن را (تسلیم) می نامیدند و عبریان، هیشتاووت. کتاب دوم با گاوات گیتا، حماسه ی منظوم «آرجونای سلحشور»، درباره ی «ساماتوام» چنین می گوید: (حالت سکون ذهن که همان آرامش درون را معنا می دهد). یونانیان آن را (یوثمیا) یا (هزیکیا) می نامیدند. پیروان مکتب اپیکوریسم یا لذت گرایی آن را آتاراکسیا می نامیدند و مسیحیان، آئکوآنیمیتاس. به زبان خودمان می شود: آرامش ذهن. این که بتوانی در حالت سکون باشی، در حالی که دنیا اطرافت در حال گردش است و...

نظر کاربران در مورد "کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

موضوع کتاب در زمینه توسعه فردی هستش. به نظرم عنوان این کتاب بیشتر به درد نوشته‌های اکهارت تله می‌خوره تا به این نویسنده. با این که نویسنده خواسته قدرت آرامش و نیروی حال رو توو نوشته هاش به مخاطب برسونه اما متاسفانه در این زمینه به محتوای نوشته‌های آقای اکهارت تله نمیرسه که البته لازم به ذکر هستش که سبک نوشتاری این دو نویسنده با هم متفاوت هستش و شاید کلا مقایسه این دو اشتباه باشه. خلاصه نویسنده، نویسنده جونی هستش و فعلا جا داره نوشته هاش کیفیت بهتری به خودشون بگیرن. توو کتاب‌های این نویسنده سه موضوع خودش رو به خوبی نشون میده: ۱- معنویت (مخصوصا قدرت در لحظه بودن و آرامش) ۲- فلسفه (زیستن به سبک رواقی گری) ۳- توصیه هایی برای توسعه فردی. که هر کدوم از این موارد رو نویسنده در قالب تعریف داستان واقعی از زندگی افراد مشهور به مخاطب منتقل می‌کنه. حقیقتا بنده نتونستم زیاد ارتباط کاملی با این کتاب بگیرم و اون چیزی که ازش انتظار داشتم، نبود. البته بی انصافی نباشه مطالب خوبی رو ارائه کرده اما به صورت کلی بیان شدن. کتاب باید بیشتر جاها وارد جزییات بشه و از بعد جدید و متفاوتی به موضوعات نگاه کنه و در نهایت ادم رو به فکر فرو ببره. حالا از کتاب‌های فلسفی بگذریم مثلا کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه‌های مارک منسن این حس رو به بنده داد و به نظرم کتاب متفاوت و خوبی هستش که یه دید مناسبی رو به ادم میده تا در مورد عقاید خودش تجدید نظر کنه. البته شاید بر عکس بنده این کتاب برای فرد دیگه ای کتاب عالی و متحول کننده ای بوده و باشه.

1402/05/26 | توسطامین شاکر
6
|
پاسخ ها

خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتید برای راهنمایی

1402/06/03|توسطضابطی
0