1. خانه
  2. /
  3. کتاب دولت رفاه

کتاب دولت رفاه

نویسنده: مجموعه ی نویسندگان
5 از 1 رأی

کتاب دولت رفاه

(چشم اندازهای چپ و راست)
The Welfare State
انتشارات: شیرازه
٪15
150000
127500
معرفی کتاب دولت رفاه

"دولت رفاه" به قلم "کلاوس افه"، "فردریش فن هایک" و دیگر نویسندگان، اثری است که در آن "چشم‌اندازهای چپ و راست" پیرامون این مفهوم، واکاوی می‌شود. نویسندگان این کتاب همگی از مفسران برجسته علوم اجتماعی‌اند که امروزه در آلمان مشغول به کار هستند و کار آنها، به ویژه در مورد "دولت رفاه"، هم در اروپا و هم در ایالات متحده بسیار تأثیرگذار بوده است. تضادهای "دولت رفاه" شامل گزیده‌ای از مهمترین جستارها پیرامون "دولت رفاه" از "چشم‌اندازهای چپ و راست" است. نوشته‌های سیاسی در این کتاب اساسا به منشأ مشکلات کنونی – آنچه "کلاوس افه" «بحران مدیریت بحران» می‌نامد - در دولت‌های سرمایه‌داری رفاهی پرداخته است. نویسندگان نشان می‌دهند که چرا در دوره کنونی، این دولت‌ها دیگر قادر به مدیریت کامل مشکلات و درگیری‌های سیاسی-اجتماعی ناشی از جوامع سرمایه‌داری متاخر نیستند و در مورد دوام پیشنهادهای سوسیالیستی راست جدید و دموکراتیک برای بازسازی "دولت رفاه" بحث می‌کند. این کتاب همچنین بینش‌های تازه و نافذی را در مورد طیف وسیعی از موضوعات دیگر، از جمله جنبش‌های اجتماعی، احزاب سیاسی، قانون، سیاست‌های اجتماعی و بازار کار ارائه می‌دهد.
"کلاوس افه"، "فردریش فن هایک" و دیگر نویسندگان، نه تنها نظریه خود را درباره بحران "دولت رفاه" مطرح می‌کنند، بلکه درک ما را از سایر نظریه‌ها از طریق نقدهای شفاف و مقایسه‌های روشنگرانه گسترش می‌دهند. این اثر برای هر کسی که می‌خواهد مطالعات اخیر در مورد نظریه‌های دولت و نقش سیاست اجتماعی در حفظ ساختار سیاسی و اقتصادی سرمایه‌داری را درک کند، ضروری است. اما بهتر از همه این است که نویسندگان عبارات را به وضوح تعریف می‌کنند، پرسش‌های واضحی را مطرح می‌نمایند و به نظر می‌رسد از ایجاد افکار پر جنب و جوش در ذهن مخاطبان خود لذت می‌‌برند.
نکوداشت های کتاب دولت رفاه

تحلیل کلاوس اوفه از دولت سرمایه داری پیشرفته پیوسته جالب است. غرق در علوم اجتماعی معاصر و دوری جستن از کلیشه های مارکسیستی، مانند «تشدید تضادها» یا «دموکراسی رسمی»، او در این مقالات دیدگاهی بدیع از بحران دولت رفاه ایجاد می کند و با ظرافت فراوان ائتلاف های احتمالی و مسیرهای یک سیاست سوسیالیستی را بررسی می کند.

Albert O. Hirschman

اوفه نه تنها نظریه خود را در مورد بحران دولت رفاه مطرح می کند، بلکه درک ما از سایر نظریه ها را از طریق نقدهای شفاف و مقایسه های روشنگرانه خود گسترش می دهد.

(Deborah A. Stone
قسمت هایی از کتاب دولت رفاه

ایدئولوژی از دیدگاه اجتماعی - علمی، مجموعه کمابیش همبسته ای از اندیشه هایی است که پایه ای برای کنش سیاسی سازمان یافته به وجود می آورد. چه این کنش برای حفظ روابط قدرت نظام موجود باشد، چه برای اصلاح یا بر انداختن آن. بنابراین همه ایدئولوژی ها: الف ) شرحی از نظم موجود ارائه می دهند که معمولا «جهان بینی» است. ب) الگویی از آینده ای مطلوب و تصوری از جامعه خوب ایجاد می کنند.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب دولت رفاه" ثبت می‌کند