هدف روانشناسی ارائه گزارشی علمی از نحوه عملکرد ذهن است. اما داشتن علم ذهنی به چه معناست، و چه نوع تصویری از ذهن از بهترین نظریههای روانشناختی ما بیرون میآید؟ این کتاب به این معماهای فلسفی به گونهای میپردازد که برای خوانندگانی که پیشزمینه کمی دارند یا بدون پیشزمینه روانشناسی یا علوم اعصاب هستند، قابل دسترس باشد. این کتاب با استفاده از مطالعات موردی واضح و دقیق و با تکیه بر تحقیقات تجربی به روز، ادراک و عمل، پیوند بین توجه و آگاهی، مدولار بودن ذهن، نحوه درک ما از ذهن های دیگر و تأثیر زبان بر تفکر را بررسی می کند. و همچنین رابطه بین ذهن، مغز، بدن و جهان. نتیجه یک مرور یکپارچه و جامع از بسیاری از معماری ذهن است که هم برای دانشجویان و هم برای متخصصان فلسفه، روانشناسی و علوم شناختی ارزشمند خواهد بود. کتاب مقدمه ای بر فلسفه روان شناسیکاوشی در دسترس از مسائل عمده فلسفی در روانشناسی، با تکیه بر مطالعات موردی دقیق و آخرین تحقیقات تجربی است.
دانیل ویسکوف، دانشیار فلسفه و عضو هیئت علمی در موسسه علوم اعصاب در دانشگاه ایالتی جورجیا است. او مقالات و فصول متعددی در زمینه ی مفاهیم و بازنمایی ذهنی، ساختار شناخت عالی، شناخت تجسم یافته و بسط یافته، تبیین مکانیکی و عملکردی، و شیوه های مدل سازی در علوم ذهن/مغز منتشر کرده است.
فرد آدامز استاد زبان شناسی و علوم شناختی و استاد فلسفه در دانشگاه دلاور است. او بیش از 100 مقاله یا فصل در فلسفه علم، فلسفه ی ذهن، فلسفه یزبان، معرفت شناسی و سایر حوزه های علوم شناختی منتشر کرده است.
کتاب مقدمه ای بر فلسفه روان شناسی