1. خانه
  2. /
  3. کتاب به یاد دکتر علی محمد حق شناس

کتاب به یاد دکتر علی محمد حق شناس

نویسنده: عنایت سمیعی
3.3 از 1 رأی

کتاب به یاد دکتر علی محمد حق شناس

Ali Mohammad Hagh Shenas
انتشارات: آگه
ناموجود
15000
معرفی کتاب به یاد دکتر علی محمد حق شناس
( دکتر علی محمد حق شناس ) در جایگاه استاد زبان شناسی، مترجم، پژوهش گر، فرهنگ نگار و مولف آثار متعدد در حوزه های زبان شناسی و ادبیات به مناصب و مشاغلی که نام برده شد وابسته و بی نیاز از آن ها بود. خصلت های توامان وابستگی و بی نیازی به او اجازه داده بود که استقلال نسبی خود را حفظ کند و فاصله ی بین فعالیت های دانشگاهی و قلمرو اجتماعی را از میان بردارد.
این مجموعه در بخش نخست خود تعدادی از مقالات و آثار ایشان را در زبان‌شناسی و ادبیات، پژوهش، نقد، و به‌عنوان دل‌نوشته تدارک دیده و در بخش دوم نیز جستارها و مقاله‌هایی را از ( بابک احمدی، نرگس انتخابی، کورش صفوی، عباس مخبر، بهاءالدین خرمشاهی، ژاله آموزگار، محمدرضا شفیعی کدکنی، مهشید میرفخرایی، شمس لنگرودی، عادل بیابان‌گرد جوان، شاپور جورکش و ... ) گرد آورده است.
آثاری از دکتر علی‌محمد حق‌شناس، به همراه مقالاتی درباره او و آثارش و ترجمه‌ها و مقالاتی تالیفی در حوزه ادبیات و فرهنگ. وی از چهره‌های مطرح و مهم فرهنگ و ادبیات معاصر ایران بود که علاوه بر فرهنگ‌نگاری و زبان‌شناسی، که اصلی‌ترین حوزه‌های کاری‌اش بود، در زمینه‌های دیگر نیز قلم زده بود و شعر نیز می‌سرود و...
درباره عنایت سمیعی
درباره عنایت سمیعی
عنایت الله سمیعی (زاده ۱۳۲۱) شاعر و منتقد ادبی ایرانی است. عنایت سمیعی در رشت به دنیا آمده‌است، معلم بازنشسته هنرستان هنرهای زیبای پسران است و هم‌اکنون ساکن تهران است.
به قلم وی ده‌ها مقاله در نقد آثار ادبیات معاصر در نشریه‌ها و جراید منتشر شده‌است. وی از سال‌های دهه شصت فعالیت ادبی‌اش را آغاز کرده‌است. وی هم‌چنین در چند دوره داور جایزه هوشنگ گلشیری بوده‌است. این شاعر و منتقد ادبی، از طرفداران ادبیات مدرن است و در صورت‌بندی مولفه‌های زیبایی‌شناسی مدرن در قالب نقدهای جذاب فعالیت قلم زده است. هم‌چنین وی مخالف سانسور کتاب در ایران است.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب به یاد دکتر علی محمد حق شناس" ثبت می‌کند