این کتاب یک کتاب راهنمای مقدماتی برای جامعه شناسی سیاسی است که هدف آن خواندن برای عموم از قبل آگاه از علوم اجتماعی و برای افراد مبتدی است. سوگیری اتخاذ شکلی منعطف، مختصر و ساده است که به یک مسیر واقعی نزدیک میشود، که مفاهیم بنیادی جامعهشناسی سیاسی را با تطبیق آنها با مثالهای متنوع و پیوند دادن آنها با مراجع، به شیوهای منطقی آشکار و به هم پیوند میدهد. این اثر به طور متوالی چارچوب های فعالیت سیاسی (قدرت سیاسی چیست؟ دولت چیست؟ انواع اصلی رژیم های سیاسی چیست؟) را بررسی می کند، قبل از اینکه به بازیگران اصلی زندگی سیاسی دموکراتیک (شهروندان، احزاب سیاسی، "حرفه ای های" سیاسی . "، افکار عمومی") بپردازد. سپس انواع عمده اعمال سیاسی در یک دموکراسی (رای گیری، جنبش های اجتماعی، کنش عمومی) را بررسی می کند. در پایان، تصویری کلی از یک رشته علمی ارائه میکند که به طور فزایندهای برای تحلیل و درک پدیدههای سیاسی محوریت یافته است.
درباره ژان ایو دورماگن
ژان ایو دورماگن استاد علوم سیاسی در دانشگاه مونپلیه اول و در École normale supérieure است. آگرژه در علوم سیاسی (2005) و تاریخ، او همچنین دکترای دانشگاه پاریس یک و عضو سابق مدرسه فرانسوی رم است. او مطالعات متعددی را منتشر کرده است، به ویژه منطق های فاشیسم ایتالیایی (فایار، 2007).
نظر کاربران در مورد "کتاب مبانی جامعه شناسی سیاسی"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است
داود از اردبیل ؛
کتابی بسیار خوب و ارزشمند با ترجمه ای خوب . این کتاب را همه باید بخوانند بویژه دانشجویان و دانش آموختگان رشته علوم سیاسی و رشتههای ههم پیوند