1. خانه
  2. /
  3. کتاب تاریخ نان در ایران

کتاب تاریخ نان در ایران

نویسنده: ویلم فلور
5 از 1 رأی

کتاب تاریخ نان در ایران

History of Bread in Iran
٪15
250000
212500
معرفی کتاب تاریخ نان در ایران
با توجه به اهمیت نان در رژیم غذایی ایرانیان، جای تعجب است که نقش آن در جامعه ایرانی تاکنون به عنوان موضوع مطالعه نادیده گرفته شده است. از قدیم الایام نان غذای اصلی مردمان ساکن در فلات ایران بوده است. ویلم فلور، یکی از برجسته‌ترین پژوهشگران تاریخ ایران، در تاریخ نان در ایران، آغاز کشاورزی و نان‌سازی و انواع غلات و دیگر محصولاتی را که برای تهیه نان استفاده می‌شده و می‌شوند، شرح می‌دهد. او سپس به ساخت خمیر در مناطق روستایی و شهری می پردازد و به دنبال آن مروری بر فنون پخت و انواع نان هایی که در ایران ساخته شده و می شود، می پردازد. و چون انسان تنها با نان زندگی نمی کند، مروری بر جنبه های معنوی و اجتماعی نان در جامعه ایرانی به ما ارائه می شود. در نهایت، نویسنده اهمیت رژیم غذایی نان را برای مردم ایران ارزیابی می کند و با پرداختن به این سوال که دولت چگونه با «مسئله نان» که اغلب تعیین کننده ظهور و سقوط دولت ها بود، به پایان می رسد.
درباره ویلم فلور
درباره ویلم فلور
ویلم فلور (Willem Floor) (زادهٔ ۱۹۴۲) کارشناس انرژی و پژوهندهٔ تاریخ اهل هلند است.
او تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشگاه اوترخت و دانشگاه لیدن در رشته‌های اقتصاد توسعه‌یافته و جامعه‌شناسی غیرغربی و اسلام‌شناسی انجام داد و زبان‌های فارسی و عربی را آموخت. در طی سال‌های ۱۹۶۳ تا ۱۹۶۷ در دانشگاه اوترخت، و در سال ۱۹۷۱ درجهٔ دکترایش را در دانشگاه لیدن گرفت. طی سال‌های ۱۹۶۸ تا ۱۹۸۳ او به عناوین مختلف با وزارت‌خانهٔ توسعه و پیشرفت دانمارک همکاری می‌کرد. طی سال‌های ۱۹۸۳ تا ۲۰۰۲ او به‌عنوان متخصص انرژی در بانک جهانی مشغول به کار بود. فلور اخیراً پژوهشگر مستقل شده‌است. دکتر فلور بیش از ۲۶۰ مقاله و کتاب در زمینهٔ تاریخ اجتماعی ـ اقتصادی ایران نوشته‌است.
از سال ۱۹۸۳ تا ۲۰۰۲ کارشناس انرژی در بانک جهانی بود. در همین دوره، پژوهش‌های زیادی از او در زمینه‌های گوناگون مربوط به تاریخ ایران و خلیج فارس منتشر شد.
فلور از نویسندگان دانشنامهٔ ایرانیکا است.
دسته بندی های کتاب تاریخ نان در ایران
نظر کاربران در مورد "کتاب تاریخ نان در ایران"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

بسیار جامع و کامل است

1402/02/03 | توسطکاربر سایت
0
|