1. خانه
  2. /
  3. کتاب مرمت شهری

کتاب مرمت شهری

3.2 از 1 رأی

کتاب مرمت شهری

تعاریف، نظریه ها، تجارب، منشورها و قطعنامه های جهانی، روش ها و اقدامات شهری
Urban renovation
٪10
160000
144000
معرفی کتاب مرمت شهری
تجزیه نوگرایانه ی مرمت شهری در پی پاسخگویی به فوریت های ناشی از فرسودگی کالبدی و عملکردی بوده است اما از توجه به خاطره سازی شهری و فضاهای شهری غافل مانده است و فراموش نموده که شهر خاطره را می سازد و خاطره به شهر شکل می بخشد و همین باعث شکست این اندیشه های نوگرایانه گردید.
در مرمت شهری هرگز نباید فراموش کرد که خاطره صحنه ای است برای پیوند مجدد و به حال آوردن گذشته و در مرمت شهری تلاش لر این است که به بافت های کهن اندیشه ای نو را تزریق کرد. و به این ترتیب شهروند را در شهر و خاطره سازی درگیر نمود و به این ترتیب شهروند بتواند در هر چیزی جنبه ای تمثیلی بیابد و حتی شهر تبدیل به یک صحنه ی نمایش شود که شهروند هر لحظه در آن نقش دوگانه ی بازیگر و تماشاگر را داشته بشد در این حالت شهر و شهروند در حال تنیدن خاطرات خواهند بود.
درباره سیدمحسن حبیبی
درباره سیدمحسن حبیبی
سید محسن حبیبی (زاده ۳۰ مرداد ۱۳۲۶ – درگذشته ۶ مهر ۱۳۹۹)، استاد تمام در رشته شهرسازی در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود. برخی نشریات از او با عنوان «پدر شهرسازی ایران» یاد کرده‌اند. محسن حبیبی در سال ۱۳۲۶ در کرمانشاه زاده شد. او دیپلم متوسطه را در رشته ریاضی از دبیرستان شاپور کرمانشاه گرفت و دارای دو مدرک در مقطع کارشناسی ارشد را در رشته‌های معماری و شهرسازی از دانشگاه تهران و دکترای شهرسازی از دانشگاه پاریس بود. حبیبی در سال ۱۳۶۰ (خورشیدی) از پایان‌نامه دکترای خود با عنوان ترکیب شهری از «شهر سنتی» به «شهر نوین» دفاع کرد.
حبیبی در سال ۱۳۸۱ به عنوان استاد نمونه دانشگاه تهران شناخته شد. او بیش از ۶۰ مقاله در زمینه شهرسازی و معماری نوشت. او در ۶ مهر ۱۳۹۹ در تهران درگذشت.
دسته بندی های کتاب مرمت شهری
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب مرمت شهری" ثبت می‌کند