1. خانه
  2. /
  3. کتاب زندگانی شارلمانی

کتاب زندگانی شارلمانی

نویسنده: آین هارد
3.8 از 1 رأی

کتاب زندگانی شارلمانی

شارل کبیر
Life of the Emperor Karl the Great
انتشارات: بعثت
٪10
75000
67500
معرفی کتاب زندگانی شارلمانی
این کتاب دربرگیرندۀ بخش مهمی از تاریخ دولت‌های غربی، اروپایی در قرون وسطی یعنی استقرار و تثبیت کالونژین‌ها است. آین‌هارد منشی مخصوص شارلمانی که سخت به وی علاقه‌مند بوده است، این اثر را در فاصله سال‌های ۸۲۹ تا ۸۳۳ م به رشته تحریر درآورده است.
این اثر و ترجمان آن می‌تواند برای دانشجویان تاریخ و دیگر دانشجویان علوم انسانی به‌عنوان شاخص‌ترین منبع و مرجع درسی تلقی گردد.
درباره آین هارد
درباره آین هارد
اینهارد از بخش آلمانی زبان بخش پادشاهی فرانک بود. پدر و مادرش در خانواده ای از صاحبان زمین که از اهمیت زیادی برخوردار بودند ، به دنیا آمدند تا توسط راهبان فولدا ، یکی از چشمگیرترین مراکز یادگیری در سرزمین های فرانک ، آموزش ببیند. شاید به دلیل قد و قامت کوچک ، توانایی سوارکاری و مبارزه با شمشیر را محدود می کرد ، اینهارد انرژی خود را به بورس تحصیلی ، به ویژه تسلط بر لاتین متمرکز کرد. وی در حدود سال 791 یا 792 در دادگاه بسیار ثروتمند شارلمان پذیرفته شد. شارلمانی فعالانه تلاش می كرد كه مردان دانشمند را در اطراف خود جمع كند و یك مكتب سلطنتی به رهبری دانشمندان Northumbrian آلكوین تأسیس كرد بدیهی است که آینهارد یک سازنده با استعداد و مدیر ساخت و ساز بود ، زیرا شارلمانی وی را مسئول تکمیل چندین مجتمع کاخ از جمله آخن و اینگلهایم علی رغم این واقعیت که آینهارد با شارلمانی روابط صمیمانه ای داشت ، وی هرگز در دوره سلطنت خود به مقام دست نیافت. در سال 814 ، در اثر مرگ شارلمان ، پسرش لوئی پارسا اینهارد را به عنوان منشی خصوصی خود قرار داد. اینهارد در زمان اختلافات بین لویی و پسرانش در بهار 830 از دادگاه بازنشسته شد.
وی در سلیگن اشتاد در سال 840 درگذشت.
دسته بندی های کتاب زندگانی شارلمانی
نظر کاربران در مورد "کتاب زندگانی شارلمانی"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

امیدوارم چنین ترجمه‌ای هیچگاه محققین و دانشجویان رشته‌ی تاریخ را گمراه نکند. گویا مترجمان این کتاب نه تنها با زبان مبدا آشنایی کافی ندارند بلکه از بیان ساده‌ترین جمله به زبان فارسی عاجزند.

1401/02/25 | توسطمحمد صارمی
2
|

امیدوارم چنین ترجمه‌ای هیچگاه محققیق و دانشجویان رشته‌ی تاریخ را گمراه نکند. گویا مترجمان این کتاب نه تنها با زبان مبدا آشنایی کافی دارند بلکه از بیان ساده‌ترین جمله به زبان فارسی عاجزند.

1401/02/25 | توسطمحمد صارمی
1
|