کتاب 21 قانون مولانا

Mevlana
کد کتاب : 71431
مترجم :
شابک : 978-6223120015
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 200
سال انتشار شمسی : 1403
سال انتشار میلادی : 2020
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 35
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

درد همیشه راه را نشان می دهد
Mevlana
کد کتاب : 80942
مترجم :
شابک : 978-6222207243
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 152
سال انتشار شمسی : 1402
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 5
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

معرفی کتاب 21 قانون مولانا اثر هاکان منگوچ

جلال‌الدین محمد بلخی (۶ ربیع‌الاول ۶۰۴ – ۵ جمادی‌الثانی ۶۷۲ هجری قمری) معروف به مولانا، مولوی و رومی، شاعر پارسی‌گوی ایرانیاست.نام کامل وی «محمد بن محمد بن حسین حسینی خطیبی بکری بلخی» بوده و در دوران حیات به القاب «جلال‌الدین»، «خداوندگار» و «مولانا خداوندگار» نامیده می‌شده‌است. در قرن‌های بعد (ظاهرا از قرن ۹) القاب «مولوی»، «مولانا»، «مولوی رومی» و «ملای رومی» برای وی به کار رفته‌است و از برخی از اشعارش تخلص او را «خاموش» و «خموش» و «خامش» دانسته‌اند. زبان مادری وی پارسی بوده‌است.
نفوذ مولوی فراتر از مرزهای ملی و تقسیمات قومی است. ایرانیان، افغان‌ها، تاجیک‌ها، ترکیه‌ای‌ها، یونانیان، دیگر مسلمانان آسیای میانه و مسلمانان جنوب شرق آسیا در مدت هفت قرن گذشته به شدت از میراث معنوی رومی تأثیر گرفته‌اند. اشعار او به‌طور گسترده‌ای به بسیاری از زبان‌های جهان ترجمه شده‌است. ترجمه سروده‌های مولوی که با نام رومی در غرب شناسایی شده به عنوان «محبوب‌ترین» و «پرفروش‌ترین» شاعر در ایالات متحده آمریکا شناخته می‌شود.
"عشق باید اعطا شود، نه محاسبه. عشق فداکاری است نه جستجو. اگر برای این کار وقف و سوخته باشی، عشق از تو دور نیست.»
مولانا، پرخواننده ترین صوفی جهان، می گوید: «راه های زیادی برای رسیدن به خدا وجود دارد. وقتی می گوید "من عشق را انتخاب کردم..." عشق را به عنوان استعاره ای از "فداکاری" در مقابل ما قرار می دهد.
برای او عشق جستجوی مادام العمر برای معنا و تجربه معناست.
به قول مولانا قلب بدون عشق یا مال مجنون است یا مال مرده.
هجده دوبیتی اول مثنوی اثر صوفی بزرگ که ساز نی را با خلقت انسان یکی می داند، از این جهت بسیار ارزشمند است که سرشار از اسرار هستی است. در این کتاب از دریچه زندگی به تماشای اسرار جاودانه هستی می نشینید که برای عشق ارزش قائل است.

کتاب 21 قانون مولانا

هاکان منگوچ
هاکان منگوچ نوازنده و نویسنده است. او در رسانه های اجتماعی پیشنهادات کاملی را برای یک زندگی صلح آمیز ارائه می دهد و قطعات جدیدی را که خودش می نوازد به اشتراک می گذارد.
قسمت هایی از کتاب 21 قانون مولانا (لذت متن)
کل شب عمیقا به این موضوع فکر کردم که: «از ته دل خواستن و از ته دل جستجو کردن و از ته دل طلب کردن یعنی چه؟» در حقیقت، در خواستن از ته دل باید عشق و تسلیم وجود داشته باشد وگرنه برعکس تصور، خواستن بسیار زیاد و اصرار برای آن خواسته و مبارزه و جنگ کردن بیش از اندازه برای رسیدن به آن نه تنها ما را به هدف نزدیک نمی کند بلکه ما را از خواسته مان دور می کند و با رسیدن ما را آن به تأخیر می اندازد. مهم این است به خواسته ای که داری اعتماد داشته باشی، بدون اینکه حساب و کتاب کنی که این کار چگونه ممکن خواهد شد. بدون قضاوت کردن باید به این موضوع باور قلبی داشته باشی که چه خواسته تو محقق بشود و چه نشود در آن خیر و صلاحی نهفته است. باید با تمام وجودت این را بپذیری. منظورم این است که هرگز از خواستن دست برندار اما از اصرار کردن دست بردار.