مارگارت «چنی در تسلا» ذهن درخشان و باهوش یکی از بزرگترین دانشمندان و مخترعان قرن بیستم را بررسی می کند. نیکولا تسلا که دشمنانش او را دیوانه، دیگران نابغه، و تقریبا همه معمایی میخوانند، بدون شک مخترعی پیشرو بود که ابزارهای شگفتانگیزی را خلق کرد که گاهی اوقات دنیا را متحول میکرد که عملا بدون سابقه نظری بودند. تسلا نه تنها میدان مغناطیسی دوار را کشف کرد - اساس اکثر ماشین آلات جریان متناوب - بلکه ما را با اصول رباتیک، کامپیوتر و علوم موشکی آشنا کرد. تسلا تقریبا با استعداد ماوراء طبیعی، بیوقفه پر زرق و برق و روان رنجور، از مجموعهای از اجبارها و فوبیاها رنج میبرد و به آزمایشهای عجیب و غریب و رویایی علاقه داشت. او همچنین مردی محبوب در مورد شهر بود که توسط مردان متفاوتی مانند مارک تواین و جورج وستینگهاوس تحسین می شد و بسیاری از زیبایی های جامعه او را تحسین می کردند.
از دوران کودکی تسلا در یوگسلاوی تا مرگ او در نیویورک در دهه 1940، چنی یک پرتره انسانی قانع کننده ترسیم می کند و یک عمر اکتشافات را به تصویر می کشد که به طور اساسی دنیایی را که ما در آن زندگی می کنیم تغییر داد - و همچنان تغییر می دهد. «تسلا» نگاهی عمیق به دستاوردهای اصلی یک جادوگر علمی و بررسی متفکرانه وسواسها و عجیبوغریبهای مرد پشت علم است.
با سلام متاسفانه در ترجمه این کتاب ارزشمند اصلا دقت نشده است و در جای جای کتاب جملات غلط، خواننده را آزار میدهد به طوری که مجبور میشوید آن پارگراف را رها نمایید. نیازی به اوردن مثال نیست. کافی است یک صفحه را تصادفی باز کنید و مطالعه نمایید. در ضمن چرا علم شیمی در معرفی کتاب امده است تسلا قبل از هر چیز در الکتریسته و فیزیک کار کرده است تا شیمی
درود واقعا اینجوری هست !؟من میخواستم برم بخرمش تازه اگه پیداش کنم...