1. خانه
  2. /
  3. کتاب ما و موسیقی

کتاب ما و موسیقی

نویسنده: ساسان فاطمی
3.1 از 1 رأی

کتاب ما و موسیقی

We and music
٪15
95000
80750
درباره ساسان فاطمی
درباره ساسان فاطمی
ساسان فاطمی (زادهٔ 7 اردیبهشت ۱۳۳۷) موسیقی‌دان ایرانی است. او در سال ۱۳۸۴ مدرک دکترای موسیقی‌شناسی قومی خود را از دانشگاه پاریس دریافت کرد. وی عضو شورای کتابخانه پردیس هنرهای زیبا، داوری آزمون عملی کارشناسی ارشد رشته موسیقی شناسی (اتنوموزیکولوژی)، عضو هیات ممیزه دانشگاه هنر، عضو کمیته منتخب رئیس پردیس برای بررسی پرونده تبدیل وضعیت،
عضو کمیته منتخب ارتقا و تبدیل وضعیت دکتر بهشتی، عضو کمیته منتخب تبدیل وضعیت دکتر پاکباز، عضو گروه تخصصی هنر/ معماری و شهرسازی ۳۲ومین جشنواره بین المللی خوارزمی، عضو گروه تخصصی هنر/ معماری و شهرسازی ۳۳مین جشنواره بین المللی خوارزمی، عضو کارگروه هنر، شورای توسعه پژوهش و فناوری در علوم انسانی و هنر برای بررسی ماده ۳ آیین نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی، عضو دپارتمان تخصصی هنر و معماری مرکز نشر دانشگاهی، نماینده هیئت اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه تهران، عضو شورای علمی پژوهشکده هنر پژوهشگاه فرهنگ و ارتباطات، عضو گروه تخصصی هنر/ معماری و شهرسازی سی و چهارمین جشنواره بین المللی خوارزمی می باشد.
دسته بندی های کتاب ما و موسیقی
قسمت هایی از کتاب ما و موسیقی

«تخیل هرز به هر زمینی که بکر می بیند چنگ می اندازد، بی آنکه لحظه ای بیاندیشد که شاید بکارت ظاهری آن از سترونی آن باشد. و این بیخیالی خیال هرز نسبت به زایایی زمین بکر تازه یافته چندان هم از سر غفلت نیست، چراکه او به حمایت همراهی پشتگرم است که توانایی آن را دارد تا هرگونه سترونی ای را انکار کند و هر زمین لم یزرعی را حاصل خیز جلوه دهد: همراهی به نام «مهمل گویی ممکن». خیال هرز به یاری این حامی قدرتمند می تواند نسبت به عواقب کشف تازه اش بیخیال باشد، زیرا این حامی، برخلاف خودش، دیگر «هرز» نیست. مهمل گویی ای که تخیل هرز را حمایت و نتیجه ی کشف آن را موجه و سرزمین بکر بی حاصلی که یافته است را مطلوب می کند اگر مثل خود خیالْ هرز باشد لو می رود و هرزبودن تخیلی را هم که تحت حمایت خود گرفته است لو می دهد. این مهمل گویی باید بتواند روی پای خود بایستد، اجزایش به هم مرتبط باشند، از گزاره های متناسب با یکدیگر تشکیل شده باشد و به ظاهر معنادار باشد تا بتواند مخاطبش را درباره ی زایندگی زمینی که چیزی در آن نمی روید متقاعد کند؛ باید در چارچوب ممکنات آنچه گزاره ها را متقاعدکننده می کند مهمل باشد. هرچقدر تخیل ممکن بی نیاز از هرگونه هرزگویی بی حاصل است، تخیل هرز بدون مهمل گویی ممکن دوام نمی آورد.»

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب ما و موسیقی" ثبت می‌کند