1. خانه
  2. /
  3. کتاب مجموعه ای از آثار رکن الدین خان

کتاب مجموعه ای از آثار رکن الدین خان

پیشنهاد ویژه
3 از 1 رأی

کتاب مجموعه ای از آثار رکن الدین خان

Rokn-od-Din Khan
٪20
180000
144000
معرفی کتاب مجموعه ای از آثار رکن الدین خان
نت‌نویسی آثار رکن الدین‌خان توسط ارشد تهماسبی، با استفاده از دست‌نویس‌های موسی معروفی. تهماسبی در مقدمه می‌نویسد:«نگاهی به منابع ذکر شده در فهرست آثار مختاری نشان می‌دهد چنانچه تلاشی از جانب من صورت گرفته بسیار ناچیز است و آنچه اهمیت دارد تلاش درخور ستایش استاد موسی معروفی است.» در این مجموعه، برخی از آثار از روی اجراهای استادان بهاری، پایور، لطفی، برومند و خود مختاری آوانگاری شده‌اند، برخی از آنها از کتاب‌های ویلن هنرستان انتقال یافته‌اند و برخی دیگر روایت‌های استاد فروتن از آثار مختاری‌اند که با واسطه‌ی استاد علیزاده به مولف منتقل شده‌اند. این مجموعه در قالب یک سی‌دی به طور جداگانه توسط ارشد تهماسبی ضبط و اجرا شده است.
درباره ارشد طهماسبی
درباره ارشد طهماسبی
ارشد تهماسبی (زادهٔ ۲۸ دی ۱۳۳۶ در الیگودرز) موسیقی‌دان، آهنگساز و نوازندهٔ تار و سه‌تار اهل ایران است. ارشد تهماسبی ۲۸ دی سال ۱۳۳۶ در الیگودرز متولد شد. او دوران کودکی و تحصیل را در سنندج، همدان و تهران گذراند. وی مقدمات موسیقی را نزد محمدرضا لطفی فراگرفت و در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی ایران، در کلاس‌های لطفی و هوشنگ ظریف شرکت می‌کرد. وی در سال ۱۳۵۸ وارد دانشکده موسیقی دانشگاه تهران شد، ولی بعد از یک سال به دلیل انقلاب فرهنگی مجبور به ترک دانشگاه شد. او در سال ۱۳۶۰ به عضویت گروه چاووش درآمده و در این گروه، با حسین علیزاده، محمدرضا لطفی و پرویز مشکاتیان همکاری کرد. تهماسبی در سال ۱۳۶۰ کلاس‌های آموزش تار و سه‌تار تشکیل داد.
وی همکاری‌های متعددی با حسین علیزاده در زمینه هم‌نوازی و اجرای کنسرت داشته‌است. او با علیزاده در آلبوم‌های شورانگیز، راز و نیاز، صبحگاهی، دلشدگان و همنوایی همکاری کرده و همچنین کنسرت‌های بسیاری با علیزاده در اروپا و آمریکا اجرا کرده‌است. ارشد طهماسبی کتاب‌هایی در مورد موسیقی ایرانی منتشر کرده و کاست‌ها و سی‌دی‌های متعددی نیز در این زمینه ارائه کرده‌است. مهم‌ترین فعالیت وی در سال‌های اخیر ایجاد مرکزی برای معرفی ساز تار، به نام «جایگاه تار»، بوده‌است. در این مرکز، سازهای قدیمی، وسایل شخصی استادان تارنواز، مضراب‌های تارنوازان قدیم و اسناد تاریخی موسیقی ایران موجود است.
در پنجمین جشن موسیقی ما که دی ۱۳۹۷ برگزار شد٬ تندیس طلاییِ آلبوم موسیقی برگزیدهٔ موسیقی سنتی و دستگاهی ایرانیِ بی‌کلام٬ به ارشد طهماسبی و داریوش زرگری برای آلبوم «آثار درویش‌خان» اهداء شد.
دسته بندی های کتاب مجموعه ای از آثار رکن الدین خان
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب مجموعه ای از آثار رکن الدین خان" ثبت می‌کند