1. خانه
  2. /
  3. کتاب خنیاگر غمگین

کتاب خنیاگر غمگین

3.8 از 1 رأی

کتاب خنیاگر غمگین

Khonyagar-e ghamgin
٪15
210000
178500
معرفی کتاب خنیاگر غمگین
درباره‌ی این اثر، به قلم ارشد تهماسبی می‌خوانیم: «حدود بیست سال قبل مجموعه‌ای از ساخته‌هایم را در کتابی با عنوان عشق مانْد منتشر کردم و اینک دفتر دیگری از آثارم را فرا روی علاقه‌مندان موسیقی می‌گذارم. همه اینها آهنگ‌هایی هستند که طبیعتا خودم دوستشان دارم و بعضی‌شان مثل تصنیف‌های «زمستان» و سرودهای «ایران» و «ای ایرانی» و ... قطعات بهاریه و مهربانی و ... تا کنون در هیچ آلبومی اجرا نشده‌اند و آثار به‌اصطلاح دست‌ اولی هستند که شاید و امیدوارم برای دوستداران موسیقی نیز، از نظر ساختار و کیفیت آهنگ، این ویژگی را داشته باشند. در این کتاب، تاریخ ساختن همة آهنگ‌ها را ذکر کرده‌ام؛ قدیم‌ترین آنها مربوط به سال 1361 (بیست‌وپنج سالگی من) و جدید‌ترین آنها مربوط به سال 1401 (شصت‌وپنج سالگی من) است. قضاوت درباره چگونگی نگاهم به موسیقی و بازتاب آن در ساخته‌هایم، در این بازه «چهل ساله»، باشد به عهده شما عزیزان. »
درباره ارشد طهماسبی
درباره ارشد طهماسبی
ارشد تهماسبی (زادهٔ ۲۸ دی ۱۳۳۶ در الیگودرز) موسیقی‌دان، آهنگساز و نوازندهٔ تار و سه‌تار اهل ایران است. ارشد تهماسبی ۲۸ دی سال ۱۳۳۶ در الیگودرز متولد شد. او دوران کودکی و تحصیل را در سنندج، همدان و تهران گذراند. وی مقدمات موسیقی را نزد محمدرضا لطفی فراگرفت و در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی ایران، در کلاس‌های لطفی و هوشنگ ظریف شرکت می‌کرد. وی در سال ۱۳۵۸ وارد دانشکده موسیقی دانشگاه تهران شد، ولی بعد از یک سال به دلیل انقلاب فرهنگی مجبور به ترک دانشگاه شد. او در سال ۱۳۶۰ به عضویت گروه چاووش درآمده و در این گروه، با حسین علیزاده، محمدرضا لطفی و پرویز مشکاتیان همکاری کرد. تهماسبی در سال ۱۳۶۰ کلاس‌های آموزش تار و سه‌تار تشکیل داد.
وی همکاری‌های متعددی با حسین علیزاده در زمینه هم‌نوازی و اجرای کنسرت داشته‌است. او با علیزاده در آلبوم‌های شورانگیز، راز و نیاز، صبحگاهی، دلشدگان و همنوایی همکاری کرده و همچنین کنسرت‌های بسیاری با علیزاده در اروپا و آمریکا اجرا کرده‌است. ارشد طهماسبی کتاب‌هایی در مورد موسیقی ایرانی منتشر کرده و کاست‌ها و سی‌دی‌های متعددی نیز در این زمینه ارائه کرده‌است. مهم‌ترین فعالیت وی در سال‌های اخیر ایجاد مرکزی برای معرفی ساز تار، به نام «جایگاه تار»، بوده‌است. در این مرکز، سازهای قدیمی، وسایل شخصی استادان تارنواز، مضراب‌های تارنوازان قدیم و اسناد تاریخی موسیقی ایران موجود است.
در پنجمین جشن موسیقی ما که دی ۱۳۹۷ برگزار شد٬ تندیس طلاییِ آلبوم موسیقی برگزیدهٔ موسیقی سنتی و دستگاهی ایرانیِ بی‌کلام٬ به ارشد طهماسبی و داریوش زرگری برای آلبوم «آثار درویش‌خان» اهداء شد.
دسته بندی های کتاب خنیاگر غمگین
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب خنیاگر غمگین" ثبت می‌کند