1. خانه
  2. /
  3. کتاب نخستین کوشش های قانون گذاری در ایران 3

کتاب نخستین کوشش های قانون گذاری در ایران 3

4 از 1 رأی

کتاب نخستین کوشش های قانون گذاری در ایران 3

Nokhostin kooshesh-haye ghanoon gozari
انتشارات: سخن
ناموجود
185000
معرفی کتاب نخستین کوشش های قانون گذاری در ایران 3
پس از روی کار آمدن قاجارها در ایران و سپس انعقاد دو معاهده ننگین گلستان و ترکمان‌چای گروهی اندک از افراد منورالفکر در کشور ظهور کردند که انگیزه اصلی آنان کشف علل شکست‌ها، ناکامی‌ها و عقب‌افتادگی‌های ایران در مقایسه با دولت‌های اروپایی بود.
این گروه به ترجمه و تنظیم قوانین و مقررات حقوقی روی آوردند. اینان به درستی دریافتند که مسیر توسعه کشور و علاج عقب ‌افتادگی تنها از رهگذر قانون میسر می‌شود. پس به ترجمه کتب قانون از زبان‌های فرانسوی، روسی، عربی و ترکی پرداختند و...
درباره سید علی آل داوود
درباره سید علی آل داوود
سید علی آل داود در ۱۳۳۱ شمسی در خور (اصفهان) مرکز شهرستان خور و بیابانک به دنیا آمد. پدرش سید عبدالحسین ادیب آل داود (۱۳۱۴–۱۳۸۶ قمری) از کارکنان وزارت معارف (وزارت آموزش و پرورش سابق) بود. عموی آل داود حبیب یغمایی نویسنده و شاعر و صاحب امتیاز و مدیر مسئول مجله یغما است. آل داود نواده اسدالله منتخب السادات یغمایی (۱۲۷۹–۱۳۵۰ق) از شاعران و دبیران منطقه خور است که خود نسب به یغمای جندقی شاعر مشهور عصر قاجار می‌برد. آل داود تحصیلات خود را تا سال پنجم دبیرستان در زادگاهش گذراند و از دبیرستان ادب اصفهان دیپلمه شد. در ۱۳۴۹ شمسی برای ادامه تحصیل به تهران آمد و از دانشکده حقوق سیاسی دانشگاه تهران لیسانس گرفت. چندی به تحصیل در مقطع فوق لیسانس در رشته جامعه‌شناسی در دانشگاه تهران پرداخت، ولی آن را ناتمام رها کرد. در ۱۳۵۱ شمسی هنگامی که در دانشکده حقوق تحصیل می‌کرد، با راهنمایی و معرفی حسین خدیو جم به بنیاد فرهنگ ایران راه یافت و یکسال بعد مدیر داخلی مجله یغما شد و چندی را با این مجله همکاری داشت. در ۱۳۵۵ شمسی دیگر بار همکاری خود را با بنیاد فرهنگ ایران از سر گرفت و از محضر استادانی چون پرویز ناتل خانلری، محمد پروین گنابادی، حسین خدیو جم، مهرداد بهار و محسن ابوالقاسمی بهره برد.
دسته بندی های کتاب نخستین کوشش های قانون گذاری در ایران 3
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب نخستین کوشش های قانون گذاری در ایران 3" ثبت می‌کند