1. خانه
  2. /
  3. کتاب مبانی و مرزهای حکمرانی مشورتی

کتاب مبانی و مرزهای حکمرانی مشورتی

3.6 از 1 رأی

کتاب مبانی و مرزهای حکمرانی مشورتی

Foundations and Frontiers of Deliberative Governance
٪15
135000
114750
معرفی کتاب مبانی و مرزهای حکمرانی مشورتی
کتاب «مبانی و مرزهای حکمرانی مشورتی» اثری نوشته «جان درایزک» است که اولین بار در سال 2010 منتشر شد. «دموکراسی مشورتی» اکنون به یکی از تأثیرگذارترین عوامل در تئوری، اصلاح، و مطالعه دموکراسی تبدیل شده است. این کتاب که به جدیدترین تحولات در این مفهوم می پردازد، جنبه های گوناگون «دموکراسی مشورتی»—از مبانی مفهومی گرفته تا مهم ترین چالش های پیش رو در به کارگیری آن ها—را مورد تحلیل و بررسی قرار دارد: پژوهش درباره تاریخ و عصر «دموکراسی مشورتی»؛ تغییر مسیرهایی که این مفهوم داشته است؛ و همینطور منطق سیستم های مشورتی. چگونه می توان به «مشروعیت مشورتی» در جوامع بزرگی دست یافت که در آن ها، مشورت به صورت رو در رو با تمام اعضا چندان امکان پذیر نیست؟
درباره جان اس درایزک
درباره جان اس درایزک
جان اس. دریزک (زاده 23 ژوئن 1953) یک استاد در مرکز دموکراسی مشورتی و حکومت جهانی در موسسه مدیریت و تحلیل سیاست دانشگاه کانبرا است. درازک دارای مدرک لیسانس است. (افتخارات) در اقتصاد و سیاست از دانشگاه لنکستر (1974)، کارشناسی ارشد. در سیاست از دانشگاه Strathclyde (1976) و Ph.D. در دولت و سیاست از دانشگاه مریلند (1980).
دسته بندی های کتاب مبانی و مرزهای حکمرانی مشورتی
نکوداشت های کتاب مبانی و مرزهای حکمرانی مشورتی

تصویری اندیشمندانه و موجز از «دموکراسی مشورتی» در دنیای امروز.

Amazon

این کتاب نام خود را به عنوان مرجعی سودمند برای تحقیقات مربوط به «دموکراسی مشورتی» در آینده، مطرح خواهد کرد.

International Journal of Communication

نگاهی نو به مبانی این حوزه.

PhilPapers
قسمت هایی از کتاب مبانی و مرزهای حکمرانی مشورتی

گسترش این حوزه منجر به تنوع زیادی هم در عرصه نظریه و هم در عرصه عمل شده است. زمان برای ارائه تعریف هایی واقعا یکپارچه و جامع درباره ماهیت «دموکراسی مشورتی» ممکن است به زودی بگذرد؛ اگر هم اکنون نگذشته باشد.

نظریه پردازان و فیلسوفان سیاسی، زندگیشان را اغلب از راه نقد نظریه ها و فلسفه های دیگران می گذرانند. بنابراین، مهم ترین نظریه پردازان سیاسی همان هایی اند که بیشترین حجم نقدها را دریافت می کنند و بر مبنای همین معیار می توان فهمید «دموکراسی مشورتی» در بین مهم ترین نظریه های سیاسی معاصر است.

این واقعیت که دانشمندان سیاسی در سنت تجربی، اکنون برای رد این ادعا تلاش می کنند که «دموکراسی مشورتی» به توانایی مشورتی بالقوه شهروندان ارتباط دارد، خودش دلیل دیگری برای خرسندی است. این توجه روزافزون، بیانگر این واقعیت است که «دموکراسی مشورتی» به بررسی جدی نیاز دارد.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب مبانی و مرزهای حکمرانی مشورتی" ثبت می‌کند