1. خانه
  2. /
  3. کتاب جستارهایی در رسانه (جلد 1)

کتاب جستارهایی در رسانه (جلد 1)

پیشنهاد ویژه
4 از 1 رأی

کتاب جستارهایی در رسانه (جلد 1)

Some Essays
٪20
300000
240000
معرفی کتاب جستارهایی در رسانه (جلد 1)
از دستورهای خداوند تا وعظ انبیاء، از دستورالعمل های حاکمان تا سخنرانی های دانشمندان، از ده فرمان موسی تا قوانین حمورابی همگی در پوششی از رسانه ها چه مکتوب، چه شنیداری و چه دیداری به مردم رسیده اند. پس بی سبب نخواهد بود اگر مدعی شویم انسـان در هیچ برهـه ای از زمـان، بی رسانه نزیسته است؛ هم چنان که قرآن رسانۀ خداوند است. مجموعه چهار جلدی جستارهایی در رسانه، به کاوش در نسبت انسان و رسانه ها، انسان و فناوری که جزیی جدایی ناپذیر از رسـانه ها است و دین و رسـانه می پردازد؛ چرا که معتقدیم انسان امروز در بسته ای از نرم افزارها و سخت افزارها می زید که بخش اعظم آنها ، وامدار رسانه ها هستند. مجموعۀ پیش رو با نام فناوری و رسانه، مجلد نخست از این سلسله کتاب ها است.
درباره مراد فرهادپور
درباره مراد فرهادپور
مراد فرهادپور (زادهٔ ۱۷ تیر ۱۳۳۷ تهران) فیلسوف، نویسنده، مترجم، روزنامه‌نگار و شاعر ایرانی است. فرهادپور در ۱۷ تیر ۱۳۳۷ در تهران به دنیا آمد. او فرزند فاطمه علوی و ناصرقلی فرهادپور است. پدرش سیاست‌مدار و روزنامه‌نگار و در فاصلهٔ ۱۳۴۴ تا ۱۳۵۲ عضو مجلس شورای ملی بود. مراد حاصل ازدواج دومِ فاطمه علوی بود. فاطمه از ازدواجِ نخستِ خود با پسرعمویش بزرگ علوی نویسنده چپ‌گرای ایرانی صاحب فرزندی به نام مانی شد. مراد فرهادپور خواهری به نام زری دارد.
فرهادپور ابتدا در دانشکده مکانیک دانشگاه علم و صنعت به تحصیل مشغول شد، اما درس خود را ناتمام رها کرد و برای ادامهٔ تحصیل به انگلستان رفت. در سال ۱۳۵۸ پیش از انقلاب فرهنگی برای تحصیل در رشته اقتصاد وارد دانشگاه تهران شد و مدرک لیسانس خود را در سال ۱۳۶۵ اخذ کرد.
فرهادپور کار ترجمهٔ متون فلسفی را از دههٔ شصت خورشیدی آغاز کرد. در دههٔ هفتاد برای نشریات روشنفکری نظیر راه نو، کیان، و آدینه مطلب می‌نوشت. فرهادپور در حال حاضر یکی از مهم‌ترین چهره‌های روشنفکری چپ نو محسوب می‌شود. تلاش‌های او و نزدیکانش در معرفی مکتب فرانکفورت در فضای روشنفکری ایران موجب ایجاد جریانی از روشنفکران جوان چپ‌گرا شده‌است. فرهادپور در سال‌های اخیر با معرفی چهره‌هایی جدید از فیلسوفان چپ جدید اروپایی هم‌چون آلن بدیو، جورجو آگامبن، و اسلاوی ژیژک موجب دامن زدن به مباحث جدیدی شده‌است.
دسته بندی های کتاب جستارهایی در رسانه (جلد 1)
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب جستارهایی در رسانه (جلد 1)" ثبت می‌کند