1. خانه
  2. /
  3. کتاب نگاهی فلسفی به مسائل کنونی ایران

کتاب نگاهی فلسفی به مسائل کنونی ایران

3.5 از 1 رأی

کتاب نگاهی فلسفی به مسائل کنونی ایران

A philosophical look at the current issues of Iran
انتشارات: سخن
ناموجود
110000
معرفی کتاب نگاهی فلسفی به مسائل کنونی ایران
کتاب «نگاه فلسفی به مسائل کنونی ایران» شامل 22 گفتگوست که عناوین گفتگوها عبارتند از: «سابقه تاریخی اندیشه در اسلام»، «فلسفه، زندگی و دوستی»، «درباره ی علم اخلاق»، «درباره ی روشنفکری»، «روشنفکری به دوره ی اخیر تجدد تعلق دارد»، «درباره ی وضع علم در ایران»، «درباره نقشه ی جامع علم در ایران»، «پاسخ به پرسش در باب مشکلات فرهنگی دانشگاه»، «من به همه ی ارباب علم و نظر احترام می گذارم»، «من به اخلاق و بی بنیاد شدن آن می اندیشم»، «من نه به سیاست بلکه به توسعه نیافتگی می اندیشم»، «دیدگاه من و اندیشه ی اسلامی و ایرانی»، «ملاحظاتی درباره ی طبیعت»، «درباره ی روزنامۀ اطلاعات»، «روسیه: شعر و فلسفه»، «طنز و فلسفه»، «درباره غربزدگی»، «نسبت فلسفه و سیاست»، «کتاب و کتابخوانی»، «در باب ملت و ملیت»، «درباره ی ایران» و «درباره ی آنچه تا کنون گفته و شنیده ام».
درباره رضا داوری اردکانی
درباره رضا داوری اردکانی
رضا داوری اردکانی (زادهٔ ۱۵ خرداد ۱۳۱۲ در اردکان)، فیلسوف و متفکر ایرانی و استاد بازنشستهٔ گروه فلسفهٔ دانشگاه تهران است. داوری اردکانی از بدو تأسیس فرهنگستان علوم (۱۳۶۸) عضو پیوستهٔ فرهنگستان علوم است و از سال ۱۳۷۷، ریاست این فرهنگستان را بر عهده دارد. او از چهره‌های شاخص در حوزهٔ نظریه‌پردازی فرهنگی و اندیشهٔ فلسفی به‌شمار می‌آید. او همچنین عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی علمی مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی است. داوری اردکانی همچنین از اعضای هیئت مؤسس انجمن فلسفه میان‌فرهنگی ایران است و در حال حاضر یکی از اعضای هیئت مدیرهٔ این انجمن نیز می‌باشد. او از چهره‌های ماندگار جمهوری اسلامی است.
او از متفکران بحث‌برانگیز سال‌های پس از انقلاب اسلامی ایران بوده‌است و گاه به عنوان «فیلسوف جمهوری اسلامی» از او یاد می‌شود. او یک طرف جدال معروف هایدگری-پوپری در ایران دهه ۷۰ بود چنان‌که پوپری‌هایی چون عبدالکریم سروش او را به دشمنی با آزادی و دفاع از خشونت متهم می‌کردند در حالی که او با رد این اتهامات پوپر را اندیشمند بزرگی نمی‌دانست و پوپری‌ها را به دلیل ترویج اندیشه‌های لیبرالی در ضدیت با انقلاب اسلامی سرزنش می‌کرد.
دسته بندی های کتاب نگاهی فلسفی به مسائل کنونی ایران
مقالات مرتبط با کتاب نگاهی فلسفی به مسائل کنونی ایران
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب نگاهی فلسفی به مسائل کنونی ایران" ثبت می‌کند