1. خانه
  2. /
  3. کتاب کتو به روایت ساناز سانیا

کتاب کتو به روایت ساناز سانیا

3.9 از 1 رأی

کتاب کتو به روایت ساناز سانیا

Keto
انتشارات: سانازسانیا
780000
معرفی کتاب کتو به روایت ساناز سانیا
کتاب کتو به روایت ساناز سانیا نوشتهٔ ساناز مینایی در انتشارات ساناز سانیا چاپ شده است. این کتاب مجموعه‌ای است ترجمه شده از پرفروش‌ترین کتاب کتو در وب سایت آمازون، با بیش از ۵۰ دستور بر اساس رژیم غذایی کتو بر پایه چربی. لازم به توضیح است دستورات در ساناز سانیا با ذایقه ایرانی همخوانی دارد و روش‌های تهیه نیز استانداردسازی شده است.

این کتاب از چند ویژگی ممتاز برخوردار است:

اول اینکه: مبتنی بر تجربیات مستقیم و شخصی خود نویسنده است که از سن ۱۴ سالگی با مشکل اضافه وزن و چاقی روبه رو بوده و در تکاپوی رها شدن از این مشکل راه‌های گوناگون را آزموده و اکنون نتیجه و عصاره همه آن روش‌ها و تجربیات را در این کتاب گرد آورده است. بنابراین؛ احساس گرسنگی‌، افسردگی ناشی از رژیم‌های طولانی و دشواری‌های مبارزه با اضافه وزن را با تمام وجود درک می‌کند و با آن آشنایی دارد.

دوم اینکه: روش توصیه شده در این کتاب مبتنی بر نیازها و ویژگی‌های طبیعی بدن انسان است. می‌دانیم که تمایل انسان به خوردن امری ذاتی و طبیعی است. در این روش به هیچ عنوان به سرکوب این تمایل توصیه نمی‌شود و بنابراین می‌توانید بیشتر مواد غذایی را میل کنید؛ اما رمز کار حفظ تعادل‌های لازم بین مصرف غذاهای مختلف است.

سوم اینکه: روشی دقیق، علمی و دانش محور مبتنی بر آخرین تحقیقات و دستاوردهای دانش تغذیه است.

چهارم اینکه: هرگز شما را به گرسنگی کشیدن توصیه نمی‌کند. نیازهای بدن شما به مواد غذایی به اندازه، لازم، طبیعی و کافی تامین می‌شود و برعکس روش‌های دیگر دچار عوارض جانبی و سوء تغذیه نخواهید شد.
درباره ساناز مینایی
درباره ساناز مینایی
ساناز مینایی نویسنده، محقق و مدرس در حوزه آشپزی، متولد 1341 در اراک ، دارا دکترای مدیریت کسب و کاراز دانشگاه لیبرتی آمریکا ،نخستین تولیدکنندهٔ برنامه‌های آشپزی در صدا و سیمای جمهوری اسلامی اوایل دهه هفتاد است.

اولین آموزشگاه آشپزی در ایران توسط وی در سال ۱۳۶۲ تأسیس شد.اولین آموزشگاه آشپزی در ایران توسط ساناز مینایی تأسیس شد. ساناز مینایی از سال ۱۳۵۷ در ایران به تدریس هنرهایی چون تزئین سبزیجات و میوه‌آرایی، آشپزی، شیرینی‌پزی، دکور کیک، و مدیریت خانواده پرداخته‌است. او در سال ۱۳۷۰ با تدوین اولین استاندارد آشپزی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای که شامل ۱۴ استاندارد آشپزی، شیرینی پزی و پذیرایی موسوم به سرآشپز طلایی اولین آموزشگاه با مجوز رسمی از سازمان فنی‌حرفه‌ای را تأسیس نمود. او در سال ۱۳۷۴ مجوز تأسیس دانشگاه غیرانتفاعی را در مورد شناخت و پخت غذا از وزارت فرهنگ و علوم دریافت نمود.

ساناز بیش از ۲۷ عنوان کتاب در حوزهٔ آشپزی، شیرینی‌پزی و گارنیش به چاپ رسانده‌است. اولین کتاب او در سال ۱۳۶۲ با عنوان آرایش سبزیجات و میوه‌آرایی به چاپ رسید.

اولین برنامه‌های تلویزیونی آشپزی در ایران در اوایل دهه ۷۰، با آموزش‌های ساناز مینایی به مدت ۵ سال بر روی آنتن بود.
ماهنامه تخصصی سانازسانیا به عنوان اولین مجله تخصصی در حوزه آشپزی در سال ۱۳۸۶ به چاپ رسید. ساناز شریفی دختر بزرگ ساناز مینایی در حال حاضر سردبیر این ماهنامه است.
مینایی در سال ۱۳۹۱ موفق به ثبت اختراع فناوری تهیه، کنترل و استانداردسازی سرآشپز طلایی شد. این استاندارد در راستای گسترش غذاهای ایرانی، فناوری تهیه و کنترل مواد و روش‌های مهمان‌پذیری برای نخستین بار در سطح ملی و جهانی در حوزه صنعت تغذیه (Food Technology) با هدف توسعه صنعت گردشگری در کشور، ایجاد جاذبه‌های لازم در راستای معرفی فرهنگ اصیل ایرانی، ارتقاء دانش و آموزش علمی روش‌های نوین آشپزی، افزایش آگاهی و سطح دانش افراد در حوزه ایمنی بهداشت و مسائل زیست‌محیطی در تهیه مواد و در نهایت معرفی و آموزش آداب و اسلوب پذیرایی و مهمان‌پذیری و سایر حوزه‌های مرتبط ابلاغ گردید.
دسته بندی های کتاب کتو به روایت ساناز سانیا
قسمت هایی از کتاب کتو به روایت ساناز سانیا

کلان مغذی ها شامل پروتئین ها، چربی ها و کربوهیدرات ها می شوند و انرژی موردنیاز بدن را به صورت کالری تأمین می کنند. به عنوان مثال، چربی در هر گرم، ۹ کالری تأمین می کند؛ این در حالی است که در هر گرم پروتئین و هر گرم کربوهیدرات، ۴ کالری وجود دارد. یک روش بسیار ساده، برای محاسبه کلان مغذی های کتوژنیک، استفاده از ماشین حساب آنلاین کتو است که ظرف چند ثانیه قابل محاسبه است. این محاسبه می تواند به شما کمک کند که مقدار دقیق کلان مغذی های موردنیازتان را به راحتی پیدا کنید که آیا قصد کاهش وزن دارید و یا قصد دارید وزنتان را حفظ کنید. ماشین حساب هایی برای رژیم غذایی کتوژنیک کلاسیک (۷۵ % چربی، ۲۰ % پروتئین، ۵ % کربوهیدرات) و سایر مدل های رژیم غذایی کتوژنیک وجود دارند، بنابراین شما می توانید باتوجه به شرایط ترجیحی خودتان میزان مشخص کلان مغذی ها را وارد کنید. چربی ها بخش اصلی رژیم کتوژنیک هستند اما لازم به توضیح است، نوع چربی که در این رژیم استفاده می کنید، بسیار حایز اهمیت است زیرا برخی چربی ها برای کاهش وزن بسیار بهتر و سالم تر از سایر چربی ها هستند. زمان زیادی صرف شد تا به این اصل برسیم که برای چربی سوزی باید چربی مصرف کرد. اگر فقط از مصرف چربی اجتناب کنید و در عوض میزان زیادی پروتئین بدون چربی، مثل مرغ بدون پوست مصرف کنید، پروتئین مازاد به گلوکز تبدیل می شود که خود منجر به افزایش میزان انسولین در شما می شود. محصولات کم چرب ممکن است ظاهرا پروتئین های مناسبی برای کاهش وزن به حساب بیایند مانند کره بادام زمینی کم چرب، سس سالاد بدون چربی، یا ماست کم چرب اما معمولا این نوع مواد حاوی مواد تشکیل دهنده ناسالم، روغن های فرآوری شده و شکر هستند. فراموش نکنید که بدن انسان به همه نوع چربی اعم از اشباع شده و غیراشباع شده نیاز دارد. چربی های غیراشباع شده به دو دسته اصلی تقسیم می شوند: ۱. چند غیراشباع شامل امگا ۳ و امگا ۶ ۲. تک غیراشباع منابع اسیدهای چرب تک غیراشباع شامل روغن زیتون، روغن بادام زمینی، روغن کانولا، روغن کنجد و بادام هندی هستند. مواد غذایی که مقدار بیشتری از چربی چند غیراشباع شده در آن ها وجود دارد عبارت اند از آجیل، مغزها، روغن سویا و ماهی های چرب.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب کتو به روایت ساناز سانیا" ثبت می‌کند