کتاب « کودکی و طبیعت» نوشته « دیوید سوبل» توسط نشر جهاد دانشگاهی واحدمشهد منتشر شده است.
بحث های عمومی در مورد تغییرات آب و هوای جهانی و سایر تهدیدهای کره زمین باعث می شود کودکان بیشتر از مسائل زیست محیطی آگاه شوند. از آنجایی که تعداد فزایندهای از بچهها به مدرسه میآیند که میخواهند اقدامی انجام دهند، مربیان میخواهند بدانند چگونه به روشی آموزش دهند که عشق به طبیعت و درک پیچیدگی و جدیت این مسائل را تقویت کند.
در کتاب «کودکی و طبیعت»، معلم برجسته دیوید سوبل، این موضوع را مطرح میکند که ارتباط معنادار با جهان طبیعی از جنگلهای بارانی یا قطب شمال آغاز نمیشود، بلکه در حیاط خلوت و جوامع خودمان آغاز میشود. بر اساس مشاهدات خود از مضامین بازی های مکرر در سراسر جهان، سوبل هفت اصل طراحی را بیان می کند که می تواند معلمان را در ساختار تجارب یادگیری برای کودکان راهنمایی کند. پروژههای آموزشی مبتنی بر مکان که از اصول استفاده موثر میکنند در سراسر کتاب به تفصیل آمده است. در حالی که درگیر این پروژه ها هستند، دانش آموزان هنرهای زبان، ریاضی، علوم، مطالعات اجتماعی و همچنین مهارت های اساسی حل مسئله و اجتماعی را از طریق درگیری با طبیعت و جوامع خود می آموزند.
فشارهای آماده سازی آزمون، استانداردها و چارچوب های برنامه درسی اغلب مطالعه طبیعت و محیط را به مجموعه ای از حقایق و مفاهیم کلی کاهش می دهد. با این حال، همانطور که دوران کودکی و طبیعت نشان می دهد، پیوند برنامه درسی با مشارکت در دنیای واقعی نه تنها مهارت های فکری مورد نیاز دانش آموزان را برای هر آزمونی که در راه است فراهم می کند، بلکه به آنها کمک می کند تا به شهروندانی مسئول و مباشران زمین تبدیل شوند.
کتاب کودکی و طبیعت