کتاب درس های نیچه برای زندگی

Life Lessons from Nietzsche
کد کتاب : 9434
مترجم :
شابک : 9786006047027
قطع : جیبی
تعداد صفحه : 164
سال انتشار شمسی : 1403
سال انتشار میلادی : 2013
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 14
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

در فهرست کتاب هایی که زندگی تان را دگرگون خواهند کرد

معرفی کتاب درس های نیچه برای زندگی اثر جان آرمسترانگ

کتاب درس های نیچه برای زندگی، اثری نوشته ی جان آرمسترانگ است که نخستین بار در سال 2013 وارد بازار نشر شد. فردریش نیچه، فیلسوف، منتقد فرهنگی و شاعری آلمانی بود. او بیشتر به خاطر ایده های جنجال برانگیز خود شناخته می شود که اخلاقیات سنتی و اسلوب های فکری مرسوم را به چالش کشید. آموزه های نیچه الهام بخش افراد در تمام عرصه های زندگی بوده است: از رقصنده ها و شاعران گرفته تا روانشناسان و فعالان اجتماعی. کتاب درس های نیچه برای زندگی به آموزه های این فیلسوف بزرگ و ارتباط آن ها با مشکلات و دوراهی های زندگی روزمره می پردازد. آرمسترانگ در این اثر جذاب و تأثیرگذار، بینش ها و خرد موجود در برترین آثار فردریش نیچه را به شکلی ساده و همه فهم در اختیار مخاطبین قرار داده است.

کتاب درس های نیچه برای زندگی

جان آرمسترانگ
جان آرمسترانگ، زاده ی سال 1966، نویسنده و فیلسوف بریتانیایی است که در استرالیا زندگی می کند. آرمسترانگ در گلاسگو به دنیا آمد و در آکسفورد و لندن تحصیل کرد. او پس از فارغ التحصیلی، مدیر دوره های فلسفه در یکی از دانشکده های دانشگاه لندن شد. آرمسترانگ تا به حال چندین کتاب درباره ی موضوعات فلسفی نوشته است.
نکوداشت های کتاب درس های نیچه برای زندگی
Thoroughly welcoming and approachable.
اثری کاملا صمیمی و دوستانه.
Prospect

There is a good deal to be learned from this book.
چیزهای زیادی می توان از این کتاب یاد گرفت.
Observer Observer

قسمت هایی از کتاب درس های نیچه برای زندگی (لذت متن)
او در تمام عمرش، هرچند مجرد ماند، باور داشت که ازدواج می تواند عالی باشد. همچنین با آن که خود به قدرت و شهرت نرسید باور داشت قدرت و شهرت افتخارات عالی و امکاناتی عظیمند. با آن که پشت سر هم بیمار می شد، تندرستی را نعمتی عظیم و رکن اصلی زندگی خوب می دانست. به رغم آن که خود را در اتاق های کوچک حبس می کرد و غرق در مطالعه ی کتاب هایش می شد، به ارزش زندگی توأم با عمل و فعالیت اعتقاد داشت. او بر اهمیت غریزه های سالم قوی پای می فشرد و آن ها را بی اندازه مهم تر از مهارت ویژه ی خویش، یعنی کسب علوم دانشگاهی، می دانست.

این موثرترین راه است: بگذارید روح بالنده با این پرسش به زندگی بنگرد: «به چه چیزهایی حقیقتا عشق ورزیده ای؟»