مایکل روکس (19 آوریل 1941 - 11 مارس 2020)، یک آشپز و رستوراندار فرانسوی بود که در بریتانیا کار میکرد. او به همراه برادرش آلبرت، Le Gavroche را افتتاح کرد که بعدها اولین رستوران با سه ستاره میشلن در بریتانیا شد، و The Waterside Inn که اولین رستوران خارج از فرانسه بود که به مدت 25 سال سه ستاره داشت.روکس به دنبال برادرش به سمت شیرینیپز شدن رفت و دوباره به انگلستان رفت تا اولین رستوران خود را باز کند. آنها با هم به عنوان "پدرخوانده غذاهای رستوران مدرن در بریتانیا" توصیف شده اند، او در طول یک دوره خدمات ملی برای فرانسه در طول دهه 1960 نشان افتخار دریافت کرد.او در شب 11 مارس 2020 در خانه ای در بری، برکشایر، در سن 78 سالگی به دنبال سابقه فیبروز ریوی ایدیوپاتیک درگذشت.