بی تا لوباس

بی تا لوباس

بیاتا لوباس یک عکاس غذای لهستانی الاصل و مقیم انگلستان است که برنده جایزه شده است. در سن 20 سالگی، او احساس کرد چیزی در زندگی اش کم است، بنابراین شغل خود را در یک نانوایی محلی رها کرد، یک بلیط یک طرفه به انگلستان خرید و تمام اشتیاق خود را صرف ایجاد یک غذای موفق کرد. کسب و کار عکاسی او اکنون در استودیوی خانگی خود کار می کند و کاری را انجام می دهد که بیشتر دوست دارد - ایجاد داستان های غذایی برای مشتریان از سراسر جهان.

کتاب های بی تا لوباس

چطور از غذا عکاسی کنیم