1. خانه
  2. /
  3. کتاب بیایید شعر بگوییم

کتاب بیایید شعر بگوییم

4 از 1 رأی

کتاب بیایید شعر بگوییم

فوت و فن شاعری
Let's say poetry
انتشارات: طلایی
٪15
150000
127500
معرفی کتاب بیایید شعر بگوییم
تا به حال فکر کرده اید که چرا شعر میخوانیم؟شعر که این قدر با لحظه های زندگی دیروز و امروز ما آمیخته شده پاسخگوی چه نیازی است؟حتما شما هم مثل من از دوران کودکی به شعر علاقه مند بودید.از همان شب هایی که مادر برایمان لالایی میخواند...گاهی دلتان میخواهد شما هم میتوانستید مثل شاعران بزرگ فکر یا احساس خود را روی کاغذ بیاورید.گاهی حس میکنید پرنده ای در سینه شما بی قرار پر زدن است.آن وقت قلم به دست میگیرید و شعر مینویسید این کتاب را باز کنید تا با هم به دنیای پر رمز و راز و شگفت انگیز شعر سفر کنیم...
درباره انسیه موسویان
درباره انسیه موسویان
انسیه موسویان در مردادماه سال 1355 در مشهد متولد شد. دوران ابتدایی و متوسطه را در زادگاه خود گذراند. سرودن شعر و فعالیت ادبی را به طور جدی از دوران دبیرستان با عضویت در مرکز آفرینش­های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و نیز عضویت در دفتر شعر جوان آغاز کرد. همزمان در جلسات نقد و بررسی شعر اداره کل ارشاد اسلامی خراسان و حوزه هنری خراسان حضور فعال داشت. در سال­های دبیرستان چندین بار موفق به کسب مقام اول مسابقات شعر دانش­آموزی کشور شد. در سال 1373 در المپیاد ادبی دانش­آموزان مقام اول کشوری را کسب کرد. وی که دارای مدرک کارشناسی زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه فردوسی مشهد (1378) است، پس از قبولی در دانشگاه کار خود را به عنوان مربی ادبی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد. او حایز مقام برگزیده در مسابقات شعر دانشجویی سراسر کشور سال 1377 و نیز برگزیده جشنواره سراسری شعر حج در سال 1382 و مقام برگزیده شعر در جشنوارۀ سراسری شعر کویر در سال 1384 می­باشد.
شعرهای موسویان در نشریات و مجلات مختلف و در ضمن مجموعه­های اشعاری چون: نامۀ اهل خراسان، از نگاه آینه­ها، شعر و جوان، شهود شرقی و... منتشر شده است. در سال 1386 اولین مجموعه شعر مستقل خود را با نام شب ستاره و گیسو راهی بازار کرد که در قالب­هایی چون غزل، نیمایی، سپید و چهارپاره است.
در سال 1387 در دومین جشنوارۀ سراسری شعر زنان تهران برگزیده و در نخستین جشنوارۀ بین­المللی آخرین منجی مورد تقدیر قرار گرفت.
از سال 1382 در کنار شعرسرایی، به نقدنویسی در حوزۀ کتاب شعر کودک اشتغال دارد. وی که هم­اکنون دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه علامه طباطبایی است به عنوان کارشناس مسئول ادبیات کودکان و نوجوان در ستاد آفرینش­های ادبی کانون پرورش فکری تهران نیز مشغول به کار است.
قسمت هایی از کتاب بیایید شعر بگوییم

هنگامی که زبان عادی و کلمات معمولی و تکراری، در بیان احساسات و افکار ما ناتوان می شوند، شعر به کمک ما می آید و به ما این امکان را می دهد که از یک طرف، اندیشه، احساس، لذت ها، رنج ها و دردهای خودمان را هرچه زیباتر بیان کرده و با دیگران به اشتراک بگذاریم و از سوی دیگر از تجربه، عواطف و اندیشه دیگران هم بهره مند شویم.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب بیایید شعر بگوییم" ثبت می‌کند