نظر به این که شرح ماجراهای شخصی او تجربهای کاملا امریکایی است که خواننده ایرانی احتمالا با آن ارتباط چندانی برقرار نمیکند و ممکن است مفید فایده چندانی نباشد و به علاوه به قطر کتاب می افزود، مترجم (به غلط یا درست) تصمیم گرفت که آن بخشها را حذف کند و به ترجمه بخشهای مربوط به ریشههای دانش مدیریت بسنده کند و امیدوار است که این کار نیز مثل کارهای چند ساله اخیرش کمک درخوری باشد به آشنایی واقعی با دانش بیش از حد بزرگنمایی شده ی مدیریت و کسبوکار و چارهاندیشی برای بهبود وضعیت آن در ایران.
تئوریهایی که گوروهای مدیریت ارائه میدهند، همه چیز را شرح میدهد و هیچ چیز را پیشبینی نمیکند، زیرا این ادعاها اصلا تئوری نیستند.
مثل همه چارچوبهای مفهومی ارائه شده برای رشته استراتژی، همه آنها مشتی بدیهیات ابطال پذیرند. آنها همیشه درستاند، فقط به شرط آنکه شما آنها را به روش درستی پیاده کنید! اما اگر واقعا میخواهید از گوروها و اساتید مدیریت امریکایی سودی ببرید، به دقت ببینید چه میگویند، سپس به سرعت در جهت عکس آن پا به فرار بگذارید. این رشته از اول معیوب متولد شده، آنچه تیلور ارائه داد نه تئوری بود نه علم، ققط تبلیغات محسور کنندهای بود برای مذهب جدید مدرنیسم که مورد علاقه سرمایهداران قرار گرفت و طبقهای از مدیریان مفتخور و متکبر را به وجود آورد.
کتاب افسانه مدیریت