پرداختی درخشان و جدید به نمایش بصری خشونت در فرهنگ ما.
کتابی بسیار چالش برانگیز و فوق العاده تفکربرانگیز.
تأملی مرتبط با زمانه درباره ی سیاست و اخلاقیات.
مهم نیست چه روزی یا چه ماهی از سال است، غیرممکن است به روزنامه نگاهی بیندازید بی آن که در هر خط به ترسناک ترین رد پاها از ضلالت بشری برنخورید... هر روزنامه ای، از اولین خط تا به آخر مزخرفی نیست جز سلسله ای از ترس ها، جنگ ها، جنایات، دزدی ها، هرزگی ها، و شکنجه ها؛ چیزی که حاصل عملکردهای شیطانی سردمداران، ملل و مردم است؛ یک عیاشی کامل برای پیش بردن قساوت جهانی! و با این پیش غذای نفرت انگیز، هر شهروندی روزانه صبحانه اش را فرو می دهد.
ترحم احساسی سست است. باید به کنش تبدیل شود وگرنه می خشکد. و اما سوال این است که با این احساسات خروشان چه کنیم؟ با این آگاهی که منتقل شده است؟ اگر کسی فکر کند که از دست «ما» هیچ کاری بر نمی آید، آن «ما» که هستند؟، و «آن ها» هیچ کاری نمی توانند بکنند، و آن «آن ها» کیستند؟، و آن موقع است که سرخورده، بی اعتنا و منفی باف می شویم.
آگاهی از عذابی که شمار برگزیده ای از جنگ ها در «جاهای دیگر» موجب شده اند، چیزی ساختگی است. اصولا قشقرقی که دوربین ها راه می اندازند، به سرعت جرقه می زند، تعداد بیشماری از مردم پخشش می کنند و چند صباحی بعد هم کم کم ناپدید می شود.
تلاش او برای تحلیل فرهنگ عامه و همچنین فرهنگ نخبگان، اکنون به عنوان روندی استاندارد در جهان آکادمیک در نظر گرفته می شود.
کتابی که تاثیر تصویر را بر جنگ ،جهان ،تاریخ و... نشون میده و به اهمیت عکاسی در این زمینهها اشاره میکنه مهمتر از اون خانم سانتاگ بسیار انسان دلسوز و مهربانیه و این نوشتهها به خواننده شون میده که بشر در جهان در کجا ایستاده و این عواطف نویسنده با صراحتی عمیق در متن نفوذ کرده و کتابهای خانم سانتاگ از این جهت و همچنین در گستردگی علم ایشون و همینطور بخشندگی ایشون در زمینه در ااختیار گذاشتن علمشون،کتابهایی که مینویسه رو بسیار تکان دهنده میکنه
سانتاگ در این کتاب پرسشهای متعددی رو مطرح میکنه در رابطه با این پرسشها صحبت میکنه اما نتیجه گیری نمیکنه.برای این عصر که اخبار رو اطلاعات ما رو محاصره کردن نگاه دقیقتر به اطراف لازمه.سانتاگ از عکسها و عکاسانی صحبت میکنه که در شرایط خاص مثل جنگ کار روایت و ثبت حقایق رو بر عهده داشتن و این سوال رو مطرح میکنه که اینکه وسط معرکه جنگ از یه سرباز زخمی عکس بگیری کار درستی هست یا نه و ما چقدر میتونیم واقعی بودن این ثبت شدهها توسط دوربین رو باور کنیم. داستان عکسهای معروفی رو میگه که صحنه سازی شده بودن خواننده رو مجبور میکنه که سختتر همه چیز رو باور کنه.