کتاب "سیطره" خاطرات هفت سال تجربه "نادر کیانی" در ارتباط با نیروهای انقلابی ایران که به اردوگاه حزب دموکرات کردستان ایران و سازمان کومله در منطقه کردستان عراق نفوذ کردند، را روایت میکند. او در سطوح مختلف سازمانی و به عنوان مسئول کل این سازمان فعالیت داشته و با دسترسی به اطلاعات ارزشمند درون گروه، نه تنها به دنیای داخلی این سازمان نفوذ کرده بلکه به تبعیض سختیهایی که در زندانهای منطقه کردستان تجربه کرده، از زندان آزاد میشود. او پس از سالها فعالیت و تحمل رنجها و مشکلات زیاد، به کشور ایران بازمیگردد و تصمیم میگیرد ثمره سالهای تلاش و مبارزهاش را در خدمت نظام جمهوری اسلامی ایران قرار دهد.
بعد از انقلاب اسلامی ایران، گروههای ضد انقلاب فرصتی یافتند تا از پایگاههای نظامی ایران سلاح و مهمات را غارت کنند و علیه انقلاب اسلامی به شکل مسلحانه عمل کنند. آنها هزاران نفر از رزمندگان اسلام و مردم کردستان را در حوادث قتل عام مورد هدف قرار دادند. در اوایل دوران دفاع مقدس، این گروهها از ایران دیپورت شدند و به دلایل مختلف به دست دشمن پناه بردند و عملیات ترور و تعقیب خود را علیه مردم ایران آغاز کردند.
کتاب "سیطره" اطلاعات جالبی را دربارهٔ تداخلات داخلی گروههای ضد انقلاب، شناسایی سران احزاب، آشفتگیها و فساد داخلی و روابط داخلی و خارجی این گروهها ارائه میدهد.
درباره کیانوش گلزار راغب
کیانوش گلزار راغب متولد سال ۱۳۴۴ هجری شمسی می باشد. او یکی از رزمندگانی است که چهارده ماه در زندان کومله به سر برد. پس از آزادی و در سالهای بعد توانست خاطرات خود را در کتاب «شنام» بنگارد.