داستان ها ما را شکل می دهند. آنها ما را به سمت تحقق رویاها و جاه طلبی هایمان سوق می دهند و باورهای ما را شکل می دهند. داستان نویسی بخش مهمی از چیزی است که از ما انسان می سازد. بنابراین، چگونه داستان نویسان چیره دست ما را مجبور می کنند؟ در « دانش قصه گویی»، نویسنده برنده جایزه و معلم تحسین شده نویسندگی خلاق، ویل استور، تحقیقات روانشناختی خیرهکننده و علوم اعصاب پیشرفته را در اسطورهها و کهن الگوهای ما به کار میگیرد تا نشان دهد چگونه میتوانیم داستانهای بهتری بنویسیم، و از جمله، چگونگی داستاننویسان را آشکار میکند.
نمونههای عالی انتخاب شده ویل استور از هری پاتر تا جین آستن تا آلیس واکر، درام یونانی تا رمانهای روسی تا داستانهای بومی آمریکایی، شاه لیر تا بریکینگ بد و داستانهای کودکان را شامل میشود. با بخشهایی مانند «پرسش دراماتیک»، «ایجاد جهان» و «طرح، پایانها و معنا» و همچنین یک پیوست عملی و گام به گام که به «رویکرد نقص مقدس» اختصاص داده شده است، داستان سرایی دقیقا نشان میدهد که چه چیزی باعث کارکرد داستانها میشود، و آن را در کنار آثار کلاسیک نویسندگی خلاقانهای مانند «به درون جنگل: سفری پنجپردهای به داستان» اثر جان یورک و «هنر دراماتیک نویسی» اثر لاجوس اگری قرار میدهد.
دانش قصه گویی که روشنگر و توانمند است، قرار است به منبعی ارزشمند برای نویسندگان از همه اقشار، اعم از رمان نویس، فیلمنامه نویس، نمایشنامه نویس، نویسنده کودکان، یا نویسنده آثار غیرداستانی خلاق یا سنتی تبدیل شود.
کتاب دانش قصه گویی