من شما را به چالش فرا می خوانم که این کتاب را در یک نشست نبلعید! من قطعا همین کار را کردم و بلافاصله ایده های آن را در زندگی شخصی خودم به کار گرفتم.
این کتاب برای هر کسی که مصمم است که فرمان زندگی خودش را به دست بگیرد ضروری است
تو مصرف کننده نیستی تو خود کالایی. بلند شو و از این راه خارج شو و راه دیگری را برای بودن در جهان پیش بگیر. این توصیه ای هوشمندانه از کال است برای مردم
تقریبا هم زمان با کار کردن من روی این فصل از کتاب، یکی از مقاله نویس های روزنامه ی نیویورک پست مقاله ای با عنوان "چگونه اعتیادم به گوشی هوشمند را ترک کردم؛ شما هم می توانید" منتشر کرد. راز موفقیت او این بود که قسمت اعلان صد و دوازده برنامه ای را که روی آیفون اش نصب کرده بود خاموش کند و در پایان مقاله با خوش بینی نتیجه گیری کرد که «به کنترل در آوردن مجدد اوضاع کار نسبتا آسانی ست.» تعداد این طور مطالب و مقالات در نشریات فناوری خیلی زیاد است. در بیش تر آن ها نویسنده متوجه می شود که رابطه اش با ابزارهای دیجیتال باعث شده کارایی اش را از دست بدهد، پس نگران می شود و سریع راه حلی هوشمندانه برای تغییر دادن شرایط پیدا می کند و در پایان هم با ذوق و شوق اعلام می کند که کنترل امور را در دست گرفته و شرایط زندگی اش خیلی بهتر شده است. البته من همیشه به این جور راه حل های فوری با پایان خوش با دید تردید آمیزانه نگاه می کنم. بر اساس یافته ها و تجربه هایم دگرگون سازی دائمی زندگی دیجیتال آن هم فقط با استفاده از چند نکته و راه حل ساده کار بسیار دشواری ست. مشکل این است که تغییرات کوچک برای حل مشکلات بزرگ ما در ارتباط با فناوری های جدید کافی نیستند. رفتارهای زیر بنایی ای که امیدواریم برطرف شوند، در فرهنگ ما نهادینه شده اند و همان طور که در فصل قبل هم بحث کردم، این رفتارها توسط نیروهای روان شناختی قوی ای حمایت می شوند که از غرایز پایه ی ما استفاده می کنند. برای به دست گرفتن دوباره ی کنترل اوضاع، نباید به چندین راه حل ساده اکتفا کنیم، بلکه باید ارتباط مان با فناوری را از ابتدا و با استفاده از ارزش های عمیق درونی مان پایه گذاری کنیم.
اگر واقعا به برقراری ارتباطات جدید و شنیدن نظریات جالب اعتقاد دارید، چرا در خودتان عادت شرکت در گفت وگوها و رخدادهای اجتماعی دسته جمعی به صورت حداقل یک بار در ماه را ایجاد نمی کنید یا سعی نمی کنید با حداقل سه نفر به صورت رودررو هم کلام شوید و ارتباط برقرار کنید؟ به این ترتیب نه تنها ارزش های جدیدی در شما ایجاد خواهد شد و ساعات کم تری در ماه را در فضای مجازی هدر خواهید داد، بلکه سی وهفت ساعت دیگر را هم به فعالیت های پرثمرتر خواهید پرداخت.
«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.
ترجمه نشر نوین بهتره یا میلکان؟
تکرار واضحات خوشم نیومد چیز خاصی برای گفتن نداشت چرا نویسندهها یه مطلب رو که میشه در حد مقاله انتشار داد و به یک کتاب با کلی حرفهای اضافه و حوصله سر بر تبدیل میکنند. کتاب خوبم آرزوست.
✍💡نقد کتاب(نظر شخصی): 🔔 محتوای کتاب بیشتر شبیه به تفکر رسانههای جمهوری اسلامی ایران میباشد، اینکه صرفا از نکات مثبت و مفید فناوری چشم پوشی کنیم و همه #تمرکز خود را بر نکات منفی جمع کنیم و طوری نشان دهیم که این ابزارها برای انسان و کشور خطر آفرینند. 🔔#ابزارهای_دیجیتال در عصر جدید بخشی از زندگی و هویت ما را تشکیل میدهند و باید به یاد داشته باشیم که بسیاری از دستاوردها و هزینههای امروزِ زندگی ما از طریق همین ابزارها همانند #اینترنت، #سوشال_مدیا و... حاصل میگردد و اگر کمی تیزبینانه نگاه کنیم متوجه خواهیم شد که بسیاری از شغلهای امروز و حتی آینده در صنایع و غیره مطئمنا مرتبط با #دیجیتال میباشند و بایستی فناوری را به چشم یک فرصت ببینیم نه تهدید. در کل بسیاری از واقعیتها و نکات بود که در کتاب اشاره ای به آن نشده بود و میتوان گفت محتوای کتاب کمی برای من خسته کننده و آزار دهنده بود.
کتاب کاربردی در مورد نحوه درست از فضای مجازی است من ترجمه ناهید ملکی خوندم ترجمه روان و خوبی بود
نکات خوب و روشنکنندهای داشت. -راهکارها و جایگزینهای خوبی برای دنیای دیجیتال داشت. -فهرستش افتضاح بود
شما کدوم ترجمه رو خوندین؟ کدوم ترجمه رو پیشنهاد میدین؟
این کتاب برای کسانی مناسب هست که مثل زامبی چسبیدن به گوشی و تصور بی خردانه ای دارند که وای بدون گوشی نمیشه زندگی کرد
پشیمانم از این نظری که قبلا عجولانه و تحت تاثبر تبلیغات نوشتم
ترجمههای ناهید ملکی و زهرا حسینیان عالی هستن
من ترجمهی زهرا حسینیان رو خوندم که اصلن جالب نبود