رایان هالیدی یکی از بهترین اندیشمندان نسل اوست ، و این کتاب هنوز بهترین اوست.
این کتابی است که می خواهم هر ورزشکار ، رهبر مشتاق ، کارآفرین و متفکر آن را بخواند. هالیدی یکی از نوید آورترین نویسندگان جوان نسل خود است.
در حالی که کتاب های تاریخ مملو از داستان های نوابغ خودشیفته و آینده نگری است که دنیا را با نیروی محض و نامعقولانه ی خود زیر و رو کرده اند، پی برده ام که اگر جست و جو کنیم خواهیم فهمید که تاریخ همچنین به دست اشخاصی شکل گرفته که در هر قدم از راه با خودپسندی خود جنگیده اند؛ کسانی که از توجه مردم دوری کرده و اهداف شان را بر تمایل شان برای شناخته شدن اولویت داده اند. درگیری با چنین داستان هایی و بازگویی شان روش من برای آموزش بوده است. احساس خاص بودن یا قدرت اختیار و انگیزه داشتن همیشه خوب است؛ اما هدف کتاب حاضر نیست. در عوض، صفحات این کتاب را به این منظور تنظیم کرده ام که شاید به همان چیزی که من در آخر رسیدم شما هم برسید و آن هم این است که «خودتان را بیش تر دست کم بگیرید». امیدوارم روی داستانی که درباره ی منحصر به فرد بودن تان تعریف می کنید، کمتر حساب کنید و در نهایت، برای انجام کاری که قرار است با آن دنیا را دگرگون کنید فرصت کافی پیدا کنید. از بیسمارک نقل می شود که «بالاخره هر احمقی هم می تواند از تجربه ی خودش عبرت بگیرد؛ ترفند اصلی عبرت گرفتن از تجربه ی دیگران است». این کتاب حول ایده ی دوم شکل گرفت و در کمال شگفتی خودم، میزان دردناکی از ایده ی اول را هم شامل شد. به قصد مطالعه ی خودپسندی شروع کردم و به درون خودپسندی خودم و خودپسندی کسانی که سال ها الگوی خود می دانستم فرورفتم. شاید لازم باشد که شما هم مقداری از آن را خودتان تجربه کنید.
مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد
«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.
من از نشر اندیشه رشد گرفتم. ترجمش افتضاح بود. نوشتهها خیلی ریز و کمرنگ بودند و جنس برگه هاش بد بود.
اگه کسی میخواد خودشناسی رو شروع کنه بنظرم اولین کتابی که باید بخونه این کتابه نشر اموخته ساده و روان بود و ترجمهی خوبی هم داشت و به خاطر جنس برگه هاش برای من خوندنش جذابتر بود