1. خانه
  2. /
  3. کتاب یادداشت های پراکنده افکار پریشان

کتاب یادداشت های پراکنده افکار پریشان

3.9 از 1 رأی

کتاب یادداشت های پراکنده افکار پریشان

Stray Reflections: The Private Notebook of Muhammad Iqbal
انتشارات: علم
٪15
185000
157250
درباره اقبال لاهوری
درباره اقبال لاهوری
محمد اقبال لاهوری یا علامه اقبال (۱۸ آبان ۱۲۵۶ سیالکوت تا ۱ اردیبهشت ۱۳۱۷ لاهور) شاعر، فیلسوف، سیاست‌مدار و متفکر مسلمان پاکستانی بود که اشعار زیادی نیز به زبان‌های فارسی و اردو سروده‌است. اقبال نخستین کسی بود که ایدهٔ یک کشور مستقل را برای مسلمانان هند مطرح کرد که در نهایت منجر به ایجاد کشور پاکستان شد. اقبال در این کشور به‌طور رسمی «شاعر ملی» خوانده می‌شود. اقبال در سیالکوت، که امروزه در ایالت پنجاب پاکستان واقع شده‌است، به دنیا آمد. نیاکان او از قبیله سپروی برهمنان کشمیر بودند و در سده هفدهم میلادی، حدود دویست سال پیش از تولد او، اسلام آورده بودند. پدر او مسلمانی دیندار بود.[۲] اقبال قرآن را در یکی از مساجد سیالکوت آموخت و دوران راهنمایی و دبیرستان خود را در کالج میسیونری اسکاتلند (Scotch Mission College) گذراند. تحصیلات او در رشته فلسفه در دانشگاه لاهور آغاز شد و مدرک کارشناسی ارشد فلسفه را در سال ۱۸۹۹م با رتبه اول از دانشگاه پنجاب دریافت کرد. وی پس از آن از دانشگاه کمبریج و دانشگاه مونیخ مدرک دکترای خود را در رشتهٔ فلسفه گرفت.
اقبال در دورهٔ کارشناسی ارشد با توماس آرنولد ارتباط نزدیکی پیدا کرد و در اروپا نیز با با ادوارد براون و رینولد نیکلسون مراودات علمی داشت.

دسته بندی های کتاب یادداشت های پراکنده افکار پریشان
قسمت هایی از کتاب یادداشت های پراکنده افکار پریشان

تاریخ، تفسیری از انگیزش های انسانی است؛ و از آن جایی که ما مسوولیت تفسیر انگیزش های افراد معاصر خود و دوستان و افراد نزدیک در زندگی روزانه ی خود را داریم، به سختی می توان انگیزش های آن دسته از کسانی را تفسیر کرد که قرن ها پیش از ما زیسته اند. بدین ترتیب باید سوابق تاریخی را با نهایت احتیاط پذیرفت.

نظر کاربران در مورد "کتاب یادداشت های پراکنده افکار پریشان"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

متاسفانه توجیه خوبی نیست که به علت مجزا بودن بخش‌ها هر صفحه یک یا دوجمله چاپ کنیم و کتاب مثلا ۸۰ صفحه ای رو در ۱۸۰ صفحه چاپ کنیم! کتاب یک سری یادداشت‌های نویسنده هست و موضوعات آن چنان مجزایی نداشته که لازم باشه یک خط رو در یک صفحه چاپ کنن و بعد برن یک خط رو در صفحه‌ی بعد چاپ کنند.برای جدا کردن هر قسمت یک تیتر کافی بود.لا اقل قرار بود یک خط رو در یک صفحه با چنین توجیهی چاپ کنند بقیه‌ی صفحه رو خالی نمیذاشتن یه عکس گل و بلبلی چاپ میکردن خستگی چشم مون رفع میشد و دلمون هم وا میشد

1403/10/26 | توسطجواد نورمحمدی - کاربر سایت
0
|

کتاب میتونست توی ۸۰ صفحه خلاصه بشه ، بعضی صفحات فقط یک جمله‌ی یک خطی نوشته شده داخلش.هم هزینه کمتر میشد و هم کاغذ کمتری مصرف میشد.نمیدونم چرا کتاب رو اینجوری چاپ کردن....

1402/06/19 | توسطجواد نورمحمدی
0
|
پاسخ ها

احتمالا به خاطر مجزا بودن بخش‌ها بوده، من متن زبان اصلیش رو دیدم به همون ترتیبی.

1403/05/09|توسطکاربر سایت
0